Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
  • Använt filter

  • Märke Tiger of Sweden
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Märke

Bågfärg

Material

Pris i SEK

1

Tiger of Sweden Alla varumärken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Tiger of Sweden från Mister Spex

Designtraditionerna hos Tiger of Sweden sträcker sig så långt tillbaka som till 1900-talets början, då de två skräddarna Markus Schwarmann och Hjalmar Nordström slog sig ihop för att resa land och rike runt och skräddarsy kvalitetskostymer och herrkläder i klassiska snitt till kunder runtom i Sverige. Varumärket hette på den tiden ”Tiger of Uddevalla” av den enkla anledningen att de två resande skräddarna helt enkelt grundade sin verksamhet i staden Uddevalla. Under 1980-talet sadlade dock varumärket om för att satsa på mer modern och nytänkande design, dock fortfarande präglad av den klassiska anda som varit märkets signum i nästan ett sekel, och i samma veva antogs det nya namnet ”Tiger of Sweden”.

Efter att ha gjort succé på den svenska marknaden under 1990-talet tog Tiger of Sweden steget ut på den internationella marknaden år 2001, där de milt sagt tog modebranschen med storm. En av varumärkets mest karaktäristiska paroller var att hävda att alla deras kostymer skall kunna bäras utan slips, vilket inom kort anammades och etablerade märket särskilt bland yngre, trendmedvetna män.

I linje med den fingertoppskänsla för trender och unika detaljer som finns hos kläderna vilar en mycket modemedveten och träffsäker anda över solglasögonen från Tiger of Sweden. Kollektionen av solglasögon innehåller högkvalitativa bågar i jordnära färger och former där rådande trender har fångats in och präglats av den sofistikerade och stilrena anda som är karaktäristisk för varumärket. Bakom designen finns dessutom en uppenbar förkärlek till detaljer, då alla bågar omsorgsfullt givits särdrag som bidrar till att varje modell har en unik personlighet.

Vi på Mister Spex är stolta över att kunna tillhandahålla en skara noga utvalda dam- och herrbågar från Tiger of Sweden som har en attityd tagen direkt från catwalken och design som andas modernism, trend och sofistikerade vibbar!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.