Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Beachvolleyboll

Beachvolleyboll

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Beachvolleyboll-glasögon hos Mister Spex

Vill du göra den perfekta serven och kunna njuta av beachvolleyboll i den eldiga solen? Då behöver du pålitliga beachvolleyglasögon designade för strandsport. Hos Mister Spex kan du hitta de perfekta glasögonen för alla dina strandaktiviteter.

I beachvolleyboll, precis som i andra snabba bollsporter, är det viktigt att reagera snabbt - utan att oroa dig för att dina glasögon kan glida av. Dina beachvolleybollglasögon måste sitta på plats och alltid ge dig en fri sikt i alla riktningar. Att ha rätt material är det viktigaste för att skydda dig från skador.

De olika modellerna från Oakley är det perfekta snygga tillbehöret för att ge dig en fri sikt för alla dina strandaktiviteter. Dessa strandvolleyboll-glasögon är något krökta för att matcha din naturliga form i ansiktet och passar tätt på plats tack vare den speciella gummitäckta armaturen på ramen. De mörka tonade linserna erbjuder totalt UV-skydd och minimal färgförvrängning. Näsgreppen hålls fast på plats - även när du svettas.

De olika ramkonstruktionerna ger en extra speciell touch av stil. Oavsett om det är futuristiskt silver eller klassiskt svart, kan du välja rätt design för dig.

När du har gjort din beställning skickar Mister Spex dina glasögon så snart som möjligt, ofta samma dag. Om du inte är nöjd med dina nya glasögon, vänligen returnera dem inom 90 dagar för återbetalning eller ersättning.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.