Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

Glasögon för

Märke

Bågfärg

Pris i SEK

7

Skidglasögon


Skidglasögon från Mister

Spex Mister Spex erbjuder ett fullständigt sortiment skid- och snowboardglasögon så att du alltid ser klart i backarna. Glasögon från alla toppmärken ser till att du alltid ser så bra som möjligt, även under svåra förhållanden. Skaffa vad du behöver för din vintersport redan i dag!

Stilfulla skidglasögon från Adidas är det trendigaste du kan ha i backen. För dem som inte bara vill ha en kvalitetsprodukt utan även en modeartikel. För samlare: de karakteristiska skidglasögonen från Adidas står i särklass.

Mister Spex erbjuder naturligtvis alla klassiker bland skidglasögon. Quiksilver, Uvex och Oakley är toppsäljarna i vårt sortiment. De snyggaste modellerna är av högsta kvalitet och bygger på innovativ teknik och avancerade skyddssystem. Skidglasögonen i vårt sortiment kan du lita på i alla väder.

Trendiga höjdpunkter är kollektionerna för ungdomar som Roxy från Quiksilver och Scott. Färgstänk, slående mönster och detaljkänsla gör att dessa skidglasögon är mer än bara skydd för ögonen vid skid- eller snowboardåkning.

Låt dig inspireras av det breda urvalet skidglasögon från Mister Spex! Våra toppmärken passar din personliga stil perfekt och ger det bästa skyddet för din vintersport. Du kan även använda filtret i navigationslisten till vänster för att ännu snabbare hitta dina favoritprodukter i Mister Spex nätbutik. Om du är ute efter ett visst märke kan du bara klicka på märket i listan.

När du väl har beställt skickar Mister Spex glasögonen så snart som möjligt, ofta redan samma dag. Om du inte är nöjd med dina nya glasögon kan du skicka tillbaka dem inom 90 dagar och få en annan produkt eller pengarna tillbaka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Summa av normalt butikspris för bågen och cirkapriset för två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

** Alla bågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.