Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu
Cateye Sonnenbrillen

Sportglasögon för friluftsliv

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Sportglasögon för friluftsliv

(53)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 53 av 53

Utomhusglasögon på Mister Spex

Mister Spex erbjuder det ultimata sortimentet av utomhusglasögon. Att hitta rätt glasögon för dina aktiviteter kan vara svårt. Hos Mister Spex gör vi det enkelt för dig att hitta de perfekta utomhusglasögonen för dina sportbehov.

Är du ute mycket i naturen, måste dina utomhusglasögon snabbt anpassa sig till olika väder- och sportförhållanden. Oavsett om du åker längdskidor eller klättrar i bergen - med det oslagbara sortimentet av utomhusglasögon från Mister Spex kan du lita på en klar sikt under de mest krävande förhållandena.

Robusta material, ett perfekt grepp och ett bra ventilationssystem är väsentliga egenskaper för utomhusglasögon, för att ge dig en opåverkad sikt och optimalt skydd. De olika modellerna från Adidas, med modern linsteknologi och innovativa ventilationssystem, är särskilt lämpade för utomhusaktiviteter. Individuellt utbytbara linser ger dessa utomhusglasögon stor mångsidighet. Så om du är på ett snötäckt berg eller djupt i en skog, tar det bara en snabb byte av glasen för att anpassa dina glasögon till din miljö.

Du hittar också en mängd olika ramtyper att välja mellan.

När du har gjort din beställning skickar Mister Spex dina glasögon så snart som möjligt, ofta samma dag. Om du inte är nöjd med dina nya utomhusglasögon kan du returnera inom öppet köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.