Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke TITANFLEX
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

TITANFLEX Solglasögon

(1)

Titanflex solglasögon från Mister Spex Sverige

Titanflex grundades 1913 och är ett världsberömt tyskt märke som är känt för sina innovativa och estetiskt tilltalande drag som förstklassig minnesmetallteknik, kvalitetsmaterial, attraktiv design och uppfriskande detaljer. Dessa solglasögon är en anmärkningsvärd blandning av mode och funktion och drar naturligt blickarna till sig samtidigt som de förbättrar och skyddar din syn.

Tack vare de nya materialkombinationerna är Titanflex solglasögon superflexibla, vilket gör att de behåller sin ursprungliga form vid deformeringar. Den unika Easy Temple Shortening-tekniken ger alltid exemplarisk passform. Titanflex solglasögon är robusta och lätta och avsedda att tåla påfrestningarna vid vardagsbruk. Från klassiska till moderna, sofistikerade till sportiga och minimalistiska till utsirade – bredden av olika designvarianter gör att du har mycket att välja mellan. Vare sig du cyklar, är på party eller är ute på stan med vänner finns det ett par Titanflex solglasögon som passar.

Mister Spex har ett strålande sortiment solglasögon från Titanflex. Använd våra verktyg för virtuell provning för att ta reda på exakt hur glasögonen kommer att se ut på dig. Det är skälet till att det är en ren njutning att köpa solglasögon på nätet från Mister Spex.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.