Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Mister Spex Solglasögontrender vår/sommar 2018

Crafted
Streetwear

Crafted Streetwear
Crafted Streetwear

Färgade linser, flat-lenses och markerade browlines sätter finishen på din street-look.

Natural
Simplicity

Natural Simplicity
Natural Simplicity

Aviators och clubmasters kommer att leverera trendsäkra kombinationer denna säsong, i både hel- och halvtransparanta modeller.

Nautical
Traveller

Nautical Traveller
Nautical Traveller

Ute på kusten kommer du definitivt att ta över med blåa färger. Pilot- och extravaganta bågar sätter pricken över i:et i denna trend.

Light & Feminine/
Modern Retro

Light & Feminine
Modern Retro

En mild look med transparenta bågar och eleganta cut-outs är hjärtat av den här trenden. Känner du däremot för en mer retro-look är det runda, samt ovala former som gäller.


Glasögontrender
vår/Sommar 2018

från Mister Spex

Till glasögon

Solglasögontrender vår/sommar 2018 från Mister Spex

Känslan av lyckan vid havet kan definitift hittas i våra blåtonade solglas och bågar. Den naturliga looken kommer att slå stort i form av transparenta och eleganta bågar. Även en avslappnad sportig look går hem denna säsong, då med dubbelbryggor och metallbågar.

Feminina solglasögontrender

Casual men samtidigt sofistikerad? Trendsättare tar fram denna sköna balans i säsongens kvinnliga solglasögonmode och här hittar du b.la färgstarka och spännande flat lenses. Mer reserverade, men absolut inte mindre spännande - säsongens pilotsolglasögon i tonade och halvtransparenta glas!

Maskulina solglasögontrender

Toppmodernt möter retro - inspireras av runda eller ovala bågar i kombination med den trendiga dubbelbryggan. Bågar i blåa toner och aviator modeller i acetat är inte bara ett perfekt val för kommande semestermål, dessa gör sig minst lika bra när du möter vårsolen hemma i vardagen. För en mer naturlig look är det på tiden att investera i ett par transparenta bågar eller varför inte ett par klassiska Clubmaster bågar? Även modeller med flat lenses och markerade browlines är slående denna säsong och gör sig perfekt till en casual street-look.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.