Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

90-talets smala solglasögon

Trendspaning: Tillbaka till 90-talet

Även om sommaren relativt nyligen passerat blickar vi redan framåt mot kommande säsongs solglasögontrender. Vi ser en slimmad design som påminner oss om stilen på 1990-talet och som får oss att återuppleva den tiden.

Back to the 90s

Oval is the new round

Under våren och sommaren 2020 ersätter smala, ovala solglasögon den förra säsongens runda XL-bågar. Låt oss drömma oss tillbaka till 90-talets ikoner inom popkultur! Bågarna av metall och plast kommer i många olika färger.

Back to the 90s

Fler liknande bågar

Back to the 90s
Back to the 90s

A New Edge

Att vara fyrkantig är så igår! Det magiska ordet för dessa smala solglasögon är mångsidighet. De fantasifulla, polygonala plastbågarna med extra breda skalmar, i svartvitt eller till och med Havanna är typiskt för denna look.

Fler liknande bågar

Trapeze artist

Det verkar som om dessa glasögon inte kan bestämma sig. Och det är bra, eftersom de får våra modehjärtan att slå snabbare! Med sin trapetsform påminner de om en blandning av Wayfarer och Cat Eye design.

Back to the 90s

Fler liknande bågar


Trendspaning: Solglaögon för kommande säsong.

Vintern har inte ens börjat ännu men vi tar gärna ett titt på solglasögontrenden för vår- och sommarsäsongen 2020.

Solglasögontrender för vår & sommar 2020

Ursprunligen startade trenden på 90-talet men nu de är återigen ett måste: smala bågar. De slimmade modellerna är särskillt mångsidiga. Ovala bågar är lika trendiga som de trapetsformade modellerna med sina skarpa kanter. Trendtrion knyts samma av de polygonala solglasögonen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.