Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Den här säsongens looks

Solglasögontrender vår & sommar 2019

The Lennon Update

Solglasögon i metall ändrar form den här säsongen. Windsorbågar väntas också att återupplivas i ny tappning.

Färgfokus

Solglasögonen kommer i färg oavsett om det gäller transparenta toner eller mjukt färgade glas.

Mönstermani

Solglasögonen visar hur varierande Havana- och Tortiosemönster kan vara när de nu kommer i helt nya varianter och versioner.

Fashion Insight

Om du är ute efter en annorlunda look kommer du att älska den här trenden. Den är inspirerad av en sportig design tillsammans med en nypa extravagans.


Solglasögontrender vår & sommar 2019

Dagarna blir äntligen längre, temperaturen stiger sakta men säkert och solen börjar visa sig igen. När den varmare säsongen börjar är det hög tid för en ny look. Vilken är den senaste trenden inom solglasögonmodet? Läs vidare.

Det här är solglasögontrenderna för våren och sommaren.

Solglasögonen påminner om John Lennons favoritbåge men nu får den ett nytt utseende. Geometriska eller ovala former samt "Windsorringar" är en perfekt matchning till dessa modeller. Trend nummer två den här säsongen är alla vackra färgkombinationer. Oavsett om det gäller transparenta bågar i mjuka nyanser eller halvtransparenta glas så syns olika förgkombinationer bland solglasögonen. Klassiska mönster som Havana och Tortoise lockar återigen bland dam- och herrsolglasögon den här säsongen. Bågarna är extra stora, runda eller ljusa med blåtonade glas. Den som vågar sticka ut när det kommer till mode väljer nu solglasögon som drar uppmärksamheten till sig. Man gör det med sportiga bågmodeller som inte längre bara används i idrottssammanhang. De syns tillsammans med ovanliga former med futuristiska retroinslag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.