Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Solglasögontrender höst/vinter 2017/18

hos Mister Spex

Cosmic Future/
Retro Revival

Retro Future

Cosmic Future
Retro Revival

Med blicken fokuserad på framtiden kan du toppa din stil med olika färgstarka flat-lenses. Vi reser tillbaka i tiden då solglasögonen gärna får vara i trädesign och influeras av 70-tals retro-chic.

Cargo Couture/
Urban Uniform

Casual

Cargo Couture
Urban Uniform

Jordnära toner kombinerat med utsmyckande detaljer och design gör din look mer elegant. Och vem gillar inte personer i uniform? Denna säsong matchar du din look med en khaki färgad båge.

Feminine Statements/
Smart Business

Sophisticated

Feminine Statements
Smart Business

Spektkulära bågar, browlines och cat-eye formade ramar är givna trender för denna säsong. I solglasögonväg bär vi mixade material vilket vi tycker är stilfullt!

Masculine Mode/
Clean Cuts

Minimalistic

Masculine Mode
Clean Cuts

Den minimalistiska looken är alltid ett självklart val! I höst och vinter ser vi mörkt tonande solglasögon i unik design men även nätta metallbågar i markerande former.


Glasögontrender
höst/vinter 2017/2018

hos Mister Spex

Till glasögon

Solglasögontrender Höst/Vinter 2017/18 hos Mister Spex

Det unika och vackra med alla säsonger är att det kommer en mängd olika trender i modet. Det finns en hel del nya looker denna säsong som känns både nytt och spännande! Vi kan knappt bärga oss!

Solglasögon är numera en självklar accessoar i varje persons glasögongaderob. Denna höst och vinter gör vi gärna ett fashion statement med flat-lenses och mer spektakulära bågar i unika slag. För den mer avslappnade looken väljer vi oliv och khaki-färgade bågar i klassiska modeller och mörka inramningar för en mer djupare och tuffare look. 70-tals modet är återigen tillbaka och då gärna i trädesign eller för en mer Ofiice-look, nätta modeller i metall och acetat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.