Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Solglasögontrender Höst/Vinter 2018/19

Mister Spex

Statement Pieces

Statement Pieces
Statement Pieces

Den här säsongen handlar om att synas. Damglasögon kommer med stora loggor och en massa röda toner. Herrglasögonen är statement-tagande i en annan form av vida bågar, svarta kontraster och pilotglasögon. Accessoarvärlden tar en ny vändning i år!

Vintage Vibes

Vintage Vibes
Vintage Vibes

Dessa solglasögon har tagit tillbaka det bästa från 60-talet. Charmiga och kaxiga bågar som ger den mörka säsongen ett rejält lyft. Till och med klassiska Wayfarer-modellen har fått en ny tappning.

En känsla för detalj

En känsla för detalj
En känsla för detalj

Säsongens trender handlar om detaljer. Dambågarna kommer i minimalistiska desiner och nätta runda former med dubbelbryggor. Herrbågarna sätter finishen på looken med spegelglas i neutrala färger.

Glasögontrender
Höst/Vinter 2018/19

Mister Spex

Till glasögon

Solglasögon trender - Mister Spex Höst/Vinter 2018/19

Det är dags att säga hejdå till sommaren och tacka för en underbar säsong! Men häng inte läpp för det, med hösten kommer också nya fräscha trender i varma färger och detaljerade designer. Fyll upp garderoben på nytt och sprid färg och värme runt dessa kommande kalla dagar.

Solglasögonrender för kvinnor:

Letar du efter solglasögon som ger den där wow-effekten? Då är det denna säsongens bågar med stora loggor som du ska sikta in dig på. Lika snyggt är det med 60-tals viben som cat-eye bågen ger, även den nättare varianten är ett grymt val i höst. Gillar du den minimalistiska stilen så är det klotrunda bågar med dubbelbrygga som är definitionen.

Solglasögontrender för män:

Futuristiska Tuttolente bågar med gulddetaljer, i höst och vinter handlar det om att sticka ut. Vi tar tillbaka en hel del klassiska designer med nya twistar och touscher. Till exempel den ikoniska Wayfarern som kommer i nya tappningar. Sist men inte minst kommer du även hitta en hel del spegelglas i neutrala toner, perfekt i kontrast till starka höstfärger.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.