Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Säsongens trender

Solglasögon - Vår och Sommar trender 2020

Äntligen är tiden inne för nya fräscha trender. Vi suktar inte bara efter varma sommardagar och långa sommarkvällar utan också efter de senaste solglasögontrenderna. Upptäck säsongens viktigaste accessoar här!

Metallic Twilight

Metallic Twilight

Runda solglasögon med spegelglas eller lätt tonat glas är definitivt ett måste i garderoben denna säsong. Färgerna påminner om en vacker röd solnedgång eller en varm mörk sommarnatt.

Metallic Twilight

Fler liknande bågar

Trend-Sonnenbrillen direkt virtuell anprobieren

https://www.misterspex.se/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Beyond Frames

Beyond Frames

Denna trend glänser i sin enkelhet. Less is more! Desigen ger ett lätt och luftigt intryck. En viktig detalj denna säsong: Kristallklara bågar skapar en perfekt kontrast till tonade glas.

Fler liknande bågar

Angular Characters

Angular Characters

När det kommer till utrycksfulla modeller är dessa solglasögon inte rädda för att visa upp sina fantastiska former. Vare sig de är runda eller kantiga inspireras vi av mixen av geometriska former.

Angular Characters

Fler liknande bågar

Square Candy
Square Candy

Square Candy

En trend söt som glass och godis med nyanser som rosa och blått, i kantiga XL bågar får oss verkligen att sukta efter sommaren. Från kaxiga plastbågar till eleganta metallbågar pryder dessa modeller våra solkyssta ansikten med friska färger.

Fler liknande bågar

Micro Moments

Micro Moments

Små och smala solglasögon fortsätter att vara en stor trend även vår och sommar 2020. Medan denna trend ofta har visat sig i ovala eller rektangulära former blir Wayfarer och cat-eye modellerna allt mer dominanta. För att mjuka upp dessa kaxiga former bär vi dem i gråa och svarta färger.

Micro Moments

Fler liknande bågar

Solglasögontrender Vår & Sommar 2020

När dagarna blir längre och tempraturen stiger, kan det bara betyda en sak: Det är dags för nya trender! Hos oss hittar du våren och sommarens snyggaste solglasögon i perfekt tid inför den nya säsongen.

Detta är säsongens nya trender

Solglasögontrenderna denna säsong är mer mångsidiga än någonsin. Från XL bågar i godisfärger till små solglasögon i svart och grå - dessa modeller får oss att glömma vintern på ett ögonblick. Helgarnityr och transparenta bågar ger oss känslan av någonting luftigt och enkelt. Vi presenterar även hexagonala och oktagonala former för dig som är ute efter lite mer extravagans. För dig som älskar friska sommarfärger - detta är säsongen för dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

https://www.misterspex.se/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexSE-Site/sv_SE/-/SEK/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.se/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexSE-Site/sv_SE/-/SEK/ViewTryOn-GetDittoSignature

https://www.misterspex.se/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexSE-Site/sv_SE/-/SEK/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.se/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexSE-Site/sv_SE/-/SEK/ViewTryOn-GetFrontalImage