Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Komono
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Storlek

  • Bred (≥ 139 mm)
  • Fastställ rambredd

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

1

Komono Solglasögon


Komonosolglasögon

Detta okonventionella belgiska modehus har verkligen gjort sig ett namn i branschen för designsolglasögon och har begeistrat modeentusiaster över hela Europa. Komonoglasögonen syns regelbundet på catwalks och röda mattor vid filmpremiärer och förekommer på alla festivaler. De är genomsyrade av stil, skönhet och smittande livsglädje. Om du vill ha både estetik och prestanda kan få märken mäta sig med Komono.

Komonoglasögonen har många olika stilar och en lysande samling färger och bågformer att välja mellan. Företagets typiska stil är bågar av borstad metall med tydliga silverelement, vilket ger traditionella modeller en naturlig look, men Komonos solglasögon är så mycket mer. Det finns runda solglasögon och solglasögon i wayfarerstil för kvinnor och män, med imponerande sköldpaddsmönster och lätt design. Välj livfulla färger med rosa och orange bågar, eller glasögon med coolt gråtonad glas och svarta bågar. Om du behöver stiliga Komonosolglasögon för affärsmöten finns det en design för dig. Likaså om du behöver ett par läckra festivalglasögon.

Mister Spex gör det enkelt att köpa designglasögon, så välj ett par och köp dem från vår optikertjänst på nätet. Vi kan hantera alla typer av recept, så kombinera estetik med bra skydd för ögonen och utnyttja tiden ute i solen i år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Alla glasögonbågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

.

De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.