Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Karmawood
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Storlek

  • Bred (≥ 139 mm)
  • Fastställ rambredd

Form

Typ

Ansikte

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

1

Karmawood Solglasögon

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Karmawoodsolglasögon av trä

Hållbarhet, coola material och tidlös, klassisk design – dessa ideal strålar samman i märket Karmawood. Trender och köpgalenskap spelar mindre roll. För märkets första kollektion har de fyra vännerna Trutz von Klodt, Nikolai Bender, Carlo Böninger och Sönke Dierks inriktat sig på trä med detaljkänsla. Varje par solglasögon från Karmawood återspeglar deras passion. Alla solglasögonen tillverkas i hamnstaden Hamburg – en annan passion, utöver trä, som förenar de fyra vännerna.

Alla solglasögon från Karmawood är gjorda av naturligt och förnybart trä som präglas av lätthet och stabilitet. Svart och vit bambu, zebraträ, redwoodträ och grönt sandelträ används i kollektionen. Karmawood rättar sig efter glasögonbranschens superstjärnor – både i kreativt hänseende och när det gäller de former som används – och är inriktat på både damer och herrar. Den klassiska Monumentmodellen har exempelvis en modern wayfarerform. Stora, kantiga och säregna – Wayfarerglasögon är verkligt kult och passar nästan alla ansiktsformer. Inte minst eftersom denna form förekommer vid nästan alla världens modevisningar. Lediga och coola – Airhead light, med dess rundade bågar och droppformade glas, påminner om den populära pilotformen.

Med dessa glasögon betraktas du alltid som en trendsättare, så missa inte dem! Medan föregångarna är gjorda helt av trä kombineras i Bendiilinjen en träfront med färgrika skalmar av miljövänligt acetat. Det intressanta med detta material är att det tillverkas av återvunna plastflaskor. Tack vare de olika färgnyanserna och materialstrukturerna är därför varje glasögonpar unikt. Karmawoods glasögon skiljer sig från mängden med sina lätta bågar och flexibla gångjärn, som ger hög komfort. De bruntonade glasen skyddar aktivt mot skadlig UV-strålning och ger en stilfull look.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.