Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Jil Sander
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Storlek

  • Normal (132 - 138 mm)
  • Fastställ rambredd

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

3

Jil Sander Solglasögon


Jil Sander-solglasögon

Den tyska modeskaparen Jil Sanders stil har alltid byggt på minimalistiska former och tidlös elegans sedan hon öppnade sin första butik i Hamburg. Hon skapade en ny look för 80-talets karriärkvinna och anpassade sina kläder till den moderna kvinnans behov. Hon lanserade sin första herrkollektion 1997. Kvalitet och klarhet är vägledande principer för Jil Sander.

Solglasögonkollektionen från den så kallade ”Queen of Less” är känd och älskad för sina många olika former och färger. En subtil stil genomsyrar hela kollektionen, som uppfyller den kvalitetsstandard man kan förvänta sig av Jil Sander. Men influenserna i kollektionen visar att Jil Sanders solglasögon inte är begränsade av en strikt minimalism.

I den aktuella sommarkollektionen finns många höjdpunkter. En sådan hit är JS 632S 901. Den ljusa och mörka tvåtonsbågen har en klassisk vintagelook. Glasen är runda och något tonade. Bågen har en lite bleknad look som skapar en sliten rocknroll-stil. Dessa solglasögon från Jil Sander har retrokänsla men deras trendiga design kommer garanterat att tilldra sig uppmärksamhet vid sommarens festivaler.

Sommaren är också rätt tid att ge sig ut på luffen. De perfekta solglasögonen för att lifta längs Route 66: JS 607S 215 från Jil Sander. Bågen har en klassisk form som är inspirerad av Wayfarermodellen. Färgen drar blickarna till sig och glasen skyddar ögonen även i starkt solsken. En fräsch, tydlig och cool design – just vad du behöver för långa sommardagar.

Trendiga solglasögon i mörkblått, klassiska svarta modeller, stora solglasögon i Hollywoodstil eller sportiga former – Jil Sander erbjuder något för alla. Den gemensamma nämnaren för alla Jil Sander-solglasögon: material av högsta kvalitet och utmärkt design.

Du kan snabbt och enkelt beställa dina nya Jil Sander-solglasögon från vår nätbutik. Gå igenom modellerna och se vilka färger som finns. Med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg kan du ta reda på vilka Jil Sander-solglasögon som passar dig. Sedan är det bara att beställa!

Mister Spex levererar snabbt över hela Europa. Och kom ihåg: om du inte är nöjd med dina nya Jil Sander-solglasögon kan du byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka! I och med att Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp kan du handla säkert och utan risk.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Alla glasögonbågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

.

De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.