Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Crush
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Crush Solglasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

Crush-solglasögon

Tack vare sina titanminnesbågar revolutionerade Eschenbach Eyewear glasögonmarknaden 1988 och betraktas i dag som en av de ledande leverantörerna i Europa. Med sina Crush-märken har det framgångsrika optikföretaget skapat en glasögonlinje för både unga och gamla som gillar äventyr och action, brinner för cool design och följer de senaste trenderna.

Crush-solglasögonen från detta företag, som är ledande på den tyska marknaden, är ett perfekt exempel på detta. Märkets glasögon används av piloter och tävlingsförare i hela världen och är tio gånger mer flexibla än vanliga metallbågar.

Solglasögonen är gjorda av en kombination av plast och metall och kan inte böjas ur form. Den enkla designen finns i både svart och starka färger, som klassiska pilotglasögon och i Wayfarerstil. I sortimentet av Crush-solglasögon finns något för alla som söker intressanta designkombinationer. Tack vare de polariserande glasen är solglasögonen perfekta för alla som värdesätter reflexfri syn med hög kontrast. Genom den speciella beläggningen avlägsnas reflexerna nästan helt. Rika färger och förbättrat detaljseende, även vid dåliga ljusförhållanden, är bara några av de många andra fördelarna med Crush-solglasögon med polariserande filter.

Med de många nya acetat- och metallmodellerna hittar du garanterat de perfekta solglasögonen för din favoritlook! 100% perfekt komfort i kombination med unika moderna stilar gör att Crush-solglasögonen är exakt vad de utger sig för att vara: design par excellence! Genom vår tjänst för virtuell provning kan du prova utvalda modeller hemifrån innan du köper. Om du inte är helt nöjd med glasögonen kan du lämna tillbaka dem till Mister Spex inom 90 dagar och få pengarna tillbaka eller välja ett par andra glasögon.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.