Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Bob Sdrunk
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Bob Sdrunk Solglasögon

(1)

Solglasögon från Bob Sdrunk

Märket Bob Sdrunk är det nya insidertipset om du vill ha trendiga och extravaganta solglasögon. Detta italienska märke lanserades 2007 och håller för närvarande på att erövra glasögonmarknaden i världen.

Märkets solglasögon anknyter till de senaste trenderna på glasögonmarknaden men kryddar dem med en mycket egensinnig och retroinriktad ton. Modellen Victor är exempelvis i klassisk Wayfarerstil. En bredare fullbåge kombineras med välformade glas. Särskilt näsbryggan är vackert utformad och finns i tidlöst svart och en slående sandig färgton. Matt/S-modellen i sand- och sköldpaddston är betydligt mer extravagant och påminner om de kultpräglade pantobågarna med deras cirkelformade glas. För den som vill ha diskretare former och färger finns modellen Malcolm/S i genomskinlig guldnyans – perfekt för varma sommardagar. En gång i tiden kanske det aldrig kom på fråga att kombinera pantostilen med pilotglasögon – men nu går det bra! Märkets solglasögon Mark åstadkommer detta på ett alldeles speciellt sätt – genom att näsbryggan saknas ser det ut som om de karakteristiska bågarna svävar. Glasen hålls helt enkelt ihop av en svängd, smal metallarm på glasögonens övre kant. Markmodellen finns i klassiskt svart, coolt neongrönt och slående sköldpaddstoner. Ett särskilt karakteristiskt drag hos märket är att nästan alla modeller har en utsökt helbåge av kvalitetsacetat. I kombination förmedlar dessa element ett enkelt formspråk som kompletteras av en obegränsad och egenartad färgskala.

Har du redan hittat dina favoritbågar? För att ta reda på hur de kommer att se ut kan du använda det virtuella provrummet (foto eller webbkamera) för att prova dem. Du kan också beställa upp till fyra par och prova dem hemma.

Genom att vi har 90 dagars öppet köp och bästa pris-garanti hoppas vi att du kan känna dig trygg med köpet i Mister Spex nätbutik. Ytterligare information finns på vår webbplats.

Upptäck det stora sortimentet av glasögon och solglasögon från mer än 70 olika märken i Mister Spex nätbutik.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.