Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Barnsolglasögon

Barnsolglasögon

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Solglasögon för barn

Du vet själv hur starkt solljus kan skada ögonen. Detta är minst lika viktigt att tänka på när det gäller barn. Barn är ännu känsligare än vuxna för effekterna av solens strålar. Barn är inte medvetna om riskerna och förstår inte vad som händer när de är ute i solen. Polariserande solglasögon skyddar barnets ögon. Kolla sortimentet av solglasögon för barn för att hitta det perfekta paret.

Dessa glasögon ger det skydd som barnets ögon behöver. UV-skyddet stoppar de skadliga strålarna och det polariserande filtret förebygger trötthet och huvudvärk. Barnet ser också bättre, vilket minskar risken för olyckor när det är ute och springer.

Mister Spex har ett stort sortiment solglasögon för barn. Vi har över 2 000 olika bågar från fler än 60 designmärken i vår nätbutik. Om du är osäker på vilka bågar du ska välja kan du beställa hem fyra par och skicka tillbaka de tre paren du inte vill ha. Leveransen är säker och snabb, vilket gör att du får produkterna i god tid.

Märken i denna kategori

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.