I det virtuella provrummet ser du genast vad som klär dig.

Ray-Ban 
RB 4147 601/58

Färg: GrönFör närvarande inte tillgänglig online
Bågbredd (mm)
139
Pris
inkl. moms

1 629 kr

Tyvärr är denna produkt för närvarande inte tillgänglig online
Fri frakt på alla glasögon90 dagars öppet köp

Produktdetaljer

Brygga: 15 mm
Bågbredd: 139 mm
Glashöjd: 50 mm
Glasbredd: 56 mm
Skalmlängd: 145 mm

Märke:
Ray-Ban
Produktnummer:
6668923
Bågfärg:
Grön / Svart
Glasfärg:
Grön
Spegeleffekt:
Nej
Bågmaterial:
Plast
Glasmaterial:
Plast
Form:
Fyrkantiga
Typ:
Helbågar
Flexskalm:
Nej
Vikt:
41g
UV400-filter:
Ja
Filterkategori:
3 (Ljusgenomsläpplighet 8% - 18%): Skyddar mot intensiv solstrålning på stranden, i bergen och i södra europeiska länder.
Möjlig för progressiva glas:
Nej

RAY-BAN

Letar du efter ett fantastiskt märke för glasögon och solglasögon? Då har du utan tvekan hittat rätt! Ray-Ban är så populärt som inget annat glasögonmärke och det fortsätter att toppa världens bästsäljarlistor. Den förmodligen mest kända glasögonmodellen heter Aviator och den designades ursprungligen för piloter i US Air Force. Även Wayfarer och Clubmaster blev kultförklarade för länge sedan och det är omöjligt att föreställa sig en världen utan dem. Slipade glasögon- och solglasögonmodeller från kultmärket sätter nya trender om och om igen. Därför blir det heller aldrig långtråkigt! Varje år utökas sortimentet med nya former och färgvarianter. Blandningen av design, funktionalitet och kvalitet ingår Ray-Bans framgångsrecept. Märket kan räkna ett stort antal stjärnor till sina anhängare. Visa även du vilket stjärnpotential du har inom dig!

  • ¹Rabatten gäller vid köp av glasalternativen Komfort, Premium och Premium Plus till enkelslipade- eller progressiva glas, arbetsplatsglas samt till solglasögon med styrka. Rabatten gäller också på övriga tillval som lotuseffekt, blåljusbehandling, Smart Focus och samtliga färgade alternativ. Erbjudandet gäller till och med 2024.03.24 på misterspex.se och i våra svenska Mister Spex-butiker. Vi undanbeder oss all marknadsföring av rabatten för kommersiella ändamål (t.ex. på webbplatser och bloggar). Vi hänvisar även till våra köpvillkor.
20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo