Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Prova bågar hemma

Varför prova hemma?

  • Prova upp till fyra bågar hemma
  • Se vad vänner och familj tycker – utan stress
  • Prova glasögonen med olika kläder för att se vilken look som passar dig bäst
  • Effektiva leveranser och returer
Prova upp till fyra bågar hemma - Se vad vänner och familj tycker – utan stress - Prova glasögonen med olika kläder för att se vilken look som passar dig bäst

Vanliga frågor


1. Varför prova hemma?

Att prova hemma är ett problemfritt sätt att välja perfekta glasögon. Fråga vänner, familj och kolleger vad de tycker, ta reda på vilket par som passar dig bäst och gör först därefter det slutliga valet.

2. Vad kostar det att prova hemma?

Du får endast betala för bågarna om du inte lämnar tillbaka dem inom 10 dagar. Vi behöver dock kreditkortsuppgifterna som säkerhet om vi inte skulle få tillbaka bågarna. Beroende på kortleverantör kan beloppet reserveras eller blockeras på ditt konto. Det är inte Mister Spex ansvarigt för.

Observera att Mister Spex betalar alla leverans- och returkostnader oavsett betalningssätt.

3. När inleds och upphör provperioden hemma?

Om du inte lämnar tillbaka bågarna till Mister Spex inom 10 dagar tar vi betalt för produkterna. Därefter har du rätt att återlämna bågarna inom 90 dagar och få tillbaka hela det betalda beloppet.

4. Vad händer om jag glömmer skicka tillbaka bågarna inom 10 dagar?

Om du inte lämnar tillbaka bågarna till Mister Spex inom 10 dagar tar vi betalt för produkterna. Därefter har du rätt att återlämna bågarna inom 90 dagar och få tillbaka hela det betalda beloppet.

5. När inleds fristen för 90 dagars öppet köp?

När du provar produkter hemma inleds fristen för 90 dagars öppet köp efter att provperioden på 10 dagar har löpt ut. Under denna 30-dagarsperiod har du rätt att återlämna de beställda varorna och få pengarna tillbaka.

6. Ett belopp har debiterats mitt kreditkort. Vad händer nu?

Om ett belopp har debiterats ditt kreditkort kom troligen inte returvarorna fram i tid till Mister Spex. Så snart returvarorna har tagits emot återbetalar Mister Spex beloppet.

7. Vilka glas ingår i priset för mina glasögon?

Glasögonen du provar hemma har enkla glaslinser (dvs. receptfria). Dessa glas är ofta märkta med en logotyp.

När du har bekräftat din beställning och receptuppgifterna tillverkas dina glasögon enligt receptet med antireflexbehandlade plastglas.

8. När får jag mina glasögon med receptbelagda glas?

När du har valt de bågar du vill köpa skickar du tillbaka provglasögonen till oss tillsammans med uppgifterna från receptet. Leveranstiden för de nya glasögonen beror på vilka bågar du har valt och receptet, men det tar normalt 2–10 dagar.

9. Vad händer om jag inte har något recept?

All information du behöver för att beställa dina nya glasögon finns i ditt recept. Om du inte har något recept kan du be din ögonläkare om uppgifterna.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.