Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Ray-Ban
Res över hela världen med stil

Ray-Ban: Autentiskt och unikt

Road-trip, back-packing, åka på en företagsresa eller att hitta det perfekta semesterklippet - sättet du väljer att resa på säger en hel del om dig som person. Samma sak gäller såklart för de solglasögon du väljer att bära: Ray-Ban är perfekt för dig som älskar äventyr!

En riktig round-trip

Att packa väskan till nästa festivalbesök ger den ultimata frihetslkänslan och vad passar inte bättre till det än ett par bågar med ikonisk, rund 70-talsdesign? Oavsett om det är hippie-känslan eller John Lennon-inspirerade optiska bågar du är ute efter, kommer de helt klart ge dig den perfekta bohemiska stilen.

Funktionella Liteforce

Har du slutat hålla räkningen på alla flygtimmar i business class? Då är den här eleganta all-rounder modellen den perfekta resekompanjonen för dig. Blandningen av exeptionell komfort och finess är ett resultat av Ray-Bans innovativa material. Komfort och design går hand i hand helt enkelt.

Givakt för generalen

Ta motorcykeln och ge dig ut på vägarna i sommar! Våghalsiga utflykter är som gjorda för den som tycker om att utmanas och vågar vara sig själv. Här har du en uttrycksfull båge, som utstrålar både självständighet och en unik karaktär.

Nostalgiska Clubround

Om du är på jakt efter ett riktigt fynd, speciellt på semestern, då är det dessa färgklickar du ska spana in i sommar. Här finner du en kombination av konstnärlig och retro design, som med den tunna ramen skapar en riktigt stark look.

Letar du fortfarande efter den perfekta Ray-Ban modellen?

Ray-Ban solglasögon Ray-Ban glasögon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.