Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Mister Spex fyller år - Vi erbjuder nu -25 % rabatt på alla glasalternativ.¹

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Ray-Ban Gatsby

(0)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 0 av 0

En riktig filmstjärna: Ray-Ban Gatsby

Inspirerad av den ursprungliga Ray-Ban Gatsby modellen har solglasögon-kultmärket skapat en helt ny version som kombinerar retro-stilen med klassisk coolness. Den runda panto formen med sin dubbla näsbrygga av metall smickrar pannan på ett snyggt sätt och ger modellen en kantigare, modern uttryck. Med filmen "The Great Gatsby" har dessa glasögon nått kult-status. Du hittar det stora utbudet av olika versioner här i Mister Spex online butik. Köp både Ray-Ban Gatsby I och II till billiga priser hos oss.

Kultmärket Ray-Ban är känt för sin fulländade känsla för design, trender och tillverkandet av innovativa solglasögon av hög kvalité. Genom att lansera en ny version av Ray-Ban Gatsby modellen har märket återigen bevisat sin finkänslighet i frågan om design-innovationer. Denna heta unisex-modellen har kvar den omtyckta retro-stilen men moderniserar den genom en lite mer kantig-formgivning. Karakteristiskt för bågarna är den dubbla näsbryggan som sitter väldigt högt upp och på det sättet ger solglasögonen en ikonisk look som direkt kommer förknippas med filmen "The Great Gatsby" där solglasögonen spelar en stilig biroll. Beroende på din personliga smak eller ansikts-typ kan du köpa modellen i två olika varianter: Gatsby I eller Gatsby II.

Gatsby I

Gatsby I är Ray-Bans unisex-modell som funkar lika bra på stranden som på jobb eller en eftermiddag på staden. Med denna modell har Ray-Ban lyckats att skapa en look som är lika retro som modern och innovativ. Med ett genomtänkt style-koncept och en klockren design gör märket det lika enkelt för oss att bevisa stilmedvetenhet som alltid.

Gatsby II

Ifall du föredrar en lite mindre version av denna snygga solglasögon-modell rekommenderar vi på Mister Spex att välja Gatsby II. Bågarna representerar samma retro-vibbar och coolness men genom att deras browline är lite mer hoptryckt verkar solglasögonen något mer feminin.

Ray-Ban Gatsby förenar en innovativ look med innovativa teknologier. Näsbryggan som består av titan gör att solglasögonen är extremt lätta. Genom Ray-Bans exklusiva teknologie 'Ray Light' utan skruvar är solglasögonen extra stabila. Skalmarna är tillverkade att ger maximalt komfort när du bär dina solglasögon länge. Båda varianterna av Gatsby-modellen finns i ett stort antal olika färger. Välj bland reflekterande eller enfärgade linser och bågar i färgkombinationer som matchar din personliga typ och stil. För att göra beslutet lite enklare kan du testa de olika solglasögonen med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Köp dina Ray-Ban Gatsby online på Mister Spex. Vi erbjuder alltid billiga priser och 90 dagar öppet köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.