Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Mister Spex fyller år - Vi erbjuder nu -25 % rabatt på alla glasalternativ.¹

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Ray-Ban Clubround

Clubround är solglasögonen som är moderna, genuina och unika. De finns både som solglasögon och som solglasögon med styrka för dig som behöver det. I dessa solglasögon råder det ingen tvekan om att du blir snygg och tidlöst stilig. Denna modepryl är nämligen både tidlös samtidigt som den är topmodern och ny i modevärlden. Varför du ska beställa dem hos Mister Spex får du reda på här!

Clubround passar sig till livets alla typer av tillfälle. Du lär känna dig stiligare än någonsin, oavsett om du ska till stranden eller ska ut på storstadshäng. De blir också pricken över i till varje outfit.

Ray-Ban har tillverkat glasögon sedan över ett halvt sekel. Inget annat glasögonmärke är ens i närheten så känt som Ray-Ban, så är du på jakt efter ett par supersolglasögon av bästa kvalite så har du sannerligen hittat rätt. Ray-Bans mest kända glasögon är Aviatior och Wayfarer. Aviator skapades från början för piloterna i det amerikanska flygvapnet. Clubmaster är en annan glasögonkollektion som också blivit väldigt känd och har varit en topsäljare sedan den lanserades. Clubround är en kombinerad mix av klassiska Clubmaster och Round Metal, nu med rundare ramar och glas. Dessa Clubrounds finns i många olika färgkombinationer för att passa just din stil och personlighet. Väljer du slipade glas är dessa gjorda av högsta kvalitet, noggrant tillverkade av vår professionella verkstad. Självklart är alla Clubround glasögon skyddade med UV-filter och en anti-reflekterande behandling. I dessa är du alltså inte bara stilig, du är också skyddad från solens farliga strålar. Vi rekommenderar att du behåller solglasögonen på, även under de stunder solen inte skiner som starkast och då inte bara av anledning att solglasöonen är så snygga, utan också för att molnen släpper igenom hela 90 procent av solens farliga UV-strålar. Dina ögon kan alltså ta skada även när det är mulet.

Clubround har en unisex-design och en ny klassiker som vi kan räkna med framöver. Clubround har inspirerats av den autentiska stilen hos moderna intellektuaella och bohemiska kreativiteter. Dessa glasögon är en kombination av två av årets mest framgångsrika trender i solglasögonväg, nämligen Clubmaster och Round Styles. Clubround har en originell stil med enastående färger och definierar därmed en ny stilikon.

Prova dina Clubround solglasögon online!

Om du inte kan bestämma dig för vilka solglasöon du ska beställa kan du lätt och enkelt prova dig fram tack vare vårt suveräna online-verktyg. Det enda du behöver göra är att ladda upp en bild här på vår hemsida och sedan kan du välja ut de glasögon du vill prova. Prova så många par som du vill och hitta det par som känns bäst för just dig. Om du mot förväntan inte skulle vara helt nöjd med dina solglasögon efter du fått hem dem kan du skicka tillbaka dem inom vår öppetköpsperiod 90 dagar.

För dig som har synfel passar dessa solglasögon också ypperligt! Solglasögonen kan bli personligt anpassade efter just ditt synfel och ditt giltiga glasögonrecept.

Märken i denna kategori

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.