Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Ray-Ban Editorial
En tidsresa med kultvarumärket 

Editorial: Ray-Ban

Ray-Ban har alltid varit en av de mest välkända varumärkena. Varumärket har format evulotionen av glasögon och solglasögon i årtionden, och vi ser många av deras klassiska designer än idag.

Charming 50's

Elegant, sensuell, feminin - dessa glasögon och solglasögon är inspirerade av 50-talet, när cat-eye modellen gjorde sitt avtryck i modevärlden. Ray-Ban tar nu tillbaka den feminina looken med nya färgkombinationer.

Fler liknande modeller

Bold 60's

Vågad design formade glasögonvärlden på 60-talet. Precis som modellerna under det föregående årtiondet, är dessa modeller slående och vågade. Mönster och milda färger mjukar upp designen.

Fler liknande modeller

Hip 70's

Ju större desto bättre var mottot under denna tid. Sol- och glasögon inspireras av hippie- och discostil. Dessa modeller visar att XL-designen passar både runda och fyrkantiga modeller.

Fler liknande modeller

Flying 80's

Trots att 80-talet hade en variation av redan befintliga designer, var det framförallt Aviatorns årtionde. Denna form har kultstatus än idag och används inte bara som solglasögon, utan även som glasögon.

Fler liknande modeller

Minimalist 90's

Dessa designer är av minimalistisk anda med smala, halvinramade och ovala former. Detta återspeglas även i dess färger, som nästintill är transparenta tack vare en svag nyans.

Fler liknande modeller

Hittade du inte Ray-Ban modellen för dig?

Till alla Ray-Ban

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.