Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

Systane Hydration 10 ml

komfortdroppar

 Systane Hydration 10 ml framifrån

Systane Hydration 10 ml komfortdroppar

Den återfuktande lösningen från Alcon/Ciba Vision, Systane Hydration, är det rätta valet för personer som ofta måste kämpa mot torra ögon och på så vis har ett större behov av fukt. Att ständigt använda kontaktlinser är ofta en belastning för ögonen. Tack vare Systane Hydration får ögat aktiv hjälp med regenereringen.

Den speciella sammansättningen på de återfuktande dropparna, Systane Hydration, förändrar sin konsistens när de först kommer i kontakt med tårvätskan. De aktiva ämnena bildar en viskoelastisk gel som balanserar och jämnar ut den skadade tårfilmen och säkerställer en särskilt skonsam känsla samt maximal fukt. Blinka för att fördela lösningen på ögat. Dropparna försämrar inte synen, utan ser till att du får en fräsch känsla i ögonen.

Den återfuktande lösningen ger långvarig lindring tack vare den unika HP-Guar-formel samt ett ökat skydd mot torra ögon. Dropparna är lämpliga både för mjuka kontaktlinser och personer som inte använder kontaktlinser. En produkt med långvarig effekt som bekämpar typiska besvär såsom torra och irriterade ögon från första droppen!

Vanligtvis räcker det att använda Systane Hydration 2–3 gånger om dagen. Du måste däremot inte begränsa din dosering av Systane Hydration, utan kan använda dropparna efter ditt behov.

Den återfuktande lösningen Systane Hydration från Alcon/Ciba Vision kommer i en flaska på 10 ml.

Tillgängliga varianter

Leverans 1-3 arbetsdagar

Fri frakt från 500 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

130 kr

1300 kr per 100ml

Du sparar N/A

 

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo