I det virtuella provrummet ser du genast vad som klär dig.

Michalsky for Mister Spex 
Celebrate SUN S21

Färg: Guld / Svart
Guld / Svart
Bågbredd (mm)
134
Prisinkl. moms
559 kr449 kr
Denna produkt är tyvärr inte tillgänglig för tillfället
Fri frakt på alla glasögon90 dagars öppet köp

Produktdetaljer

Brygga: 19 mm
Bågbredd: 134 mm
Glashöjd: 47 mm
Glasbredd: 52 mm
Skalmlängd: 145 mm

Märke:
Michalsky for Mister Spex
Produktnummer:
6815068
Bågfärg:
Svart / Guld
Glasfärg:
Grå
Glasfärg tillverkare:
grey gradient
Spegeleffekt:
Nej
Bågmaterial:
plast / Metal
Glasmaterial:
plast
Form:
Runda
Typ:
Helbågar
Flexskalm:
Nej
Vikt:
22g
UV400-filter:
Ja
Möjlig för progressiva glas:
Ja
Tillverkare:

MICHALSKY meets MISTER SPEX! Exklusivt för MISTER SPEX har designern från Berlin skapat en glasögonkollektion med namnet MICHALSKY for MISTER SPEX. Den får höga poäng för sin urbana stil och sitt moderna formspråk. Michael Michalsky tycker att ett par glasögon är en tidlös följeslagare som ramar in bärarens karaktär, utan att för den sakens skull spela en för stor roll. Designerkollektionens fokus ligger därför på klara, praktiska former, diskreta färger och lätta material berikade med moderiktiga och funktionella detaljer. Märket har alltid varit helt i linje med MICHALSKY-mottot: ”people on the move.“

¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar på www.misterspex.se och i våra svenska Mister Spex butiker. Gäller till och med 2022.11.28, dock endast så länge lagret räcker. Gäller ej för vissa exkluderade varumärken. Ingen utbetalning av rabatt sker i kontanter. Kommersiell distribution förbjuden. Mister Spex allmänna villkor gäller.
20% Rabatten gäller Komfort-, Premium- och Premium-PLUS-glas till enkelslipade glasögon, progressiva glasögon och arbetsplatsglasögon samt till solglasögon med styrka. Erbjudandet gäller ej ytbehandlingar såsom lotuseffekt och blåljusbehandling samt färgade glas (färgton för solglasögon, fotokromatiska och polariserade glas). Erbjudandet gäller till och med 2022-11-28 på misterspex.se och i våra svenska Mister Spex-butiker. Vi undanbeder oss all marknadsföring av rabatten för kommersiella ändamål (t.ex. på webbplatser och bloggar). Vi hänvisar även till våra köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo