Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
  • Använt filter

  • Märke Oceanblue
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Märke

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Oceanblue Alla varumärken

(1)

Oceanblue från Mister Spex Sverige

Gör ett starkt intryck med de alltid imponerande Oceanblueglasögonen från Mister Spex. Detta flotta glasögonmärke erbjuder ett fint sortiment av lyxiga, eleganta och sofistikerade glasögonprodukter för modemedvetna män och kvinnor som vill visa upp sin unika personlighet och stil!

Oceanblueglasögonen är gjorda av finaste handgjorda italienska material med prydnadsstenar, sirlig metalldesign och utmärkt hantverksskicklighet. Dessa glasögon är konstruerade för att vara så bekväma som möjligt och ge optimal synskärpa och är helt enkelt det bästa dina ögon kan få. Oceanblueglasögonen finns i en rad slående och stiliga färger, mönster och former och gör garanterat att du skiljer dig från mängden. Välj tidlösa pilotsolglasögon om du vill ge ditt utseende ett stänk av sofistikerad charm och förfinad elegans. För en ultrasnygg men samtidigt gatusmart look kan du välja djärva bågar med attraktiva mönster i kontrasterande färger. Vare sig du är ute och shoppar, springer eller är på utflykt finns det ett par Oceanblueglasögon för dig.

Kolla upp det stort sortimentet av Oceanblueglasögon på Mister Spex, Europas mest omtyckta optiker på nätet. Från vintageinspirerade till futuristiska till tidlösa stilar – vi har allt. Ta en titt och välj dina favoritglasögon nu.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.