Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Oakley Editorial
Alla tiders Oakley!

Editorial: Oakley

Uppnå högsta prestanda med innovavtiva Oakleys glasögon och solglasögon. Bågarna är utformade att anpassa sig till olika behov, funktionella tekniker och finesser - vilket gör dem till din bästa träningspartner!

Optimerat synfält

När du cyklar på öppen väg är Prizm ™ Road den optimala linsen för ändamålet. Med modellen Oakley Evzero (three-point fit) och materialteknologin O Matter ™ får du det perfekta stödet som resulterar i bästa komfort. Oakley Jawbreaker erbjuder även inbyggda luftventiler samt justerabara skalmar för maximal passform. Perfekt för dig som exempelvis är i behov av att använda hjälm och bågar samtidigt.

Anpassad passform

Med sin innovavtiva TruBridge ™ -teknologi får dessa glasögon toppbetyg! Även nässadlarna kan bytas ut med hjälp av en optiker för att anpassa passformen för just dig.

First Class Komfort

Letar du efter ett par solglaögon du kan använda dagligen är Oakley Holbrook och Oakley Crossrange de perfekta modellerna inom street style kategorin. De erbjuder inte bara en utmärkt komfort utan har även näskuddar och skalmar klädda i Oakleys Unobtanium® material för att ge ett fastare och bekvämare grepp.

Enastående perfektion

Glasögon med Trubridge ™ teknologin är den perfekta bågen för dig som utför snabba och intensiva sporter och är i behov att få en perfekt passform på ansiktet som går att justera efter önskemål. Här går funktion hand i hand med stortrenden transparent - stilfullt!

Inte hittat den perfekta Oakleybågen för dig än?

Till alla Oakley-kollektioner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.