Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för
Ansiktsbredd
  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten
Form
Typ
Ansikte
Egenskaper
Märke
Bågfärg
Material
Pris i SEK

Nozomi Alla varumärken

(1)
  • Nozomi
Visar produkter 1 till 1 av 1

Nozomi i Mister Spex nätbutik

Nozomi är ett independentmärke från Sverige. Specialanpassad design och en rad olika färger kombineras för att tilltala dagens kvinnor och väcka uppmärksamhet. Så om du vill ha ett par eleganta solglasögon och få massor med komplimanger är Mister Spex nätbutik rätta stället. Få dessa trendiga svenska glasögon hemlevererade i dag genom att köpa Nozomis glasögon i Mister Spex nätbutik.

De senaste trenderna uppstår i Skandinavien och sprids sedan till resten av världen. Sverige är i sig erkänt som ett designmecka och är världsberömt för sina puristiska designklassiker. Vare sig det är möbler, arkitektur eller mode hittar du morgondagens stilar i Sverige. Nozomi tillverkar glasögon för modehuvudstäderna Köpenhamn, Stockholm och Oslo och är ett extremt hajpat märke. Nozomi är ungdomligt och fräscht och har en egenartad stil – perfekt för trendiga, eleganta kvinnor och män som vill uttrycka sin personliga stil. Den aktuella kollektionen präglas av stora, överdimensionerade bågar i många spännande färger. Helbågarna är gjorda helt av kvalitetsplast.

Nozomiglasögonen är perfekta för vardagsbruk och kan kombineras med många olika klädstilar. Men de är verkligen det perfekta valet för särskilda tillfällen. Skandinaviens modemedvetna trendsättare är redan beroende av Nozomi och bär de hippa glasögonen på städernas gator. Tack vare de många olika bågarna kan du välja glasögon enligt sinnesstämning, klädstil, säsong eller tillfälle. Och märket är också ett hett tips för resten av Europa. Den som vill se bra ut måste kolla upp Nozomi. Prova vårt nya svenska märke och låt dig övertygas av kvalitetsmaterialen och det fina utförandet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.