Cateye Sonnenbrillen

Vattensport

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Vattensportsglasögon på Mister Spex

Mister Spex erbjuder ett brett urval av solglasögon speciellt utformade för användning vid vattensporter. Med vårt urval av designer vattensports solglasögon är du säker på att hitta den perfekta modellen för att tillgodose dina behov. De coolaste designerna från de bästa varumärkena hos Mister Spex. Var redo för nästa stora våg med tydlig, optimal syn!

Våra solglasögon för vattensporter är naturligtvis mycket funktionella och ger fullt skydd mot skadliga UV-strålar. En funktion i alla vattensportsolglasögon från Puma är gummihandtaget på skalmens insida. Dessa sportiga modeller förblir stadiga och bekväma på plats utan obehag. Puma har sportglasögon i hel- och halvgarnityr, alla med en modern men ändå funktionell känsla.

Solglasögon för vattensporter från Oakley finns i en mängd olika designer. Dessa varierar från metallstilar till klassiska design med full ram och till och med sportiga, robusta plastramar med futuristiska designer. Det finns något som passar varje smak av glasögon för vattensporter.

För att minimera effekterna av bländning från vattnet i starkt solljus, använd polariserade glas i dina vattensportglasögon. Vare sig det gäller surfing, segling eller wakeboard är ett tydligt synfält viktigt. Den enkla regeln att komma ihåg för dina linsers färg är: ju mörkare linser, desto högre skydd mot bländning. Med gråa, bruna eller gröna linser är du alltid väl förberedd. Dessa linser ger dig en perfekt syn med endast minimal färgförvrängning.

Ett fast grepp för solglasögon för vattensporter är ett absolut måste. Utan detta skulle glasögonen helt enkelt glida av efter den första vågen. Med Nike-vattensportsolglasögon kan du vara säker på ett fast grepp och optimal syn.

Låt dig inspireras av utbudet av vattensports solglasögon hos Mister Spex! Du kan leta efter dina specifika favoritglasögon eller bara bläddra igenom vårt omfattande sortiment. Nu är du perfekt utrustad för den nya vattensportsäsongen.

När du har gjort din beställning skickar Mister Spex dina glasögon så snart som möjligt, ofta samma dag. Om du inte är nöjd med dina nya glasögon erbjuder vi öppet köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarKontakt08-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo