Oakley Frogskins

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Oakley Frogskins

(6)
Visar produkter 1 till 6 av 6

Gör plats för Oakley Frogskins!

Det är inte lätt att tillverka solglasögon som både är stilriktiga och samtidigt fyller eller till och med överträffa de optiska kvalitetsstandards och dessutom är okrossbara. Därför är det extra kul att vi har Oakleys Frogskins i vår Mister Spex online butik. Dessa solglasögon är världsklass både när det kommer till design och funktionalitet. Hos oss hittar du ett stort antal varianter av dem.

Kultmärket Oakley står för hållfasthet utan kompromisser. Företaget har aldrig slutat sträva efter framsteg och förbättring och därför revolutionerar även idag solglasglasögon- marknaden om och om igen. I design- och tillverkningsprocessen har de alltid orienterad sig efter behoven av professionella idrottare. Därför begeistrar sportmärket genom nyaste tillverkningssätt, innovativa teknologier och förstklassig funktionalitet. Resultatet är solglasglasögon som uppfyller höga krav när det kommer till kvalitet, komfort och hållbarhet. Modellerna är robusta och följer med på vilket äventyr som helst, även om det går till väldigt turbulent. Hållbarheten och funktionaliteten garanteras genom integreringen av följande egenskaper:

  • Plutonite®-linser med UV-skydd av första slag som filtrerar alla UVA-, UVB- och UVC-strålningar samt skadligt blått ljus upp till 400 mm
  • Patenterad High Definition Optics® (HDO®) för förstklassig optisk klarhet och skarp optik från alla vinklar
  • Tålighet, skydd och komfort för hela dagen tack vare lätta och robusta bågar av O Matter™

Köp Oakley Frogskins online från Mister Spex

Frogskin modellen var en av de första som designades av Oakley. Även om modellen har förändrats en del sedan 1980 liknar den populära designen fortfarande den gamla klassikern. Det var vid popkulturens högtid när Oakley släppte den första Frogskin modellen. Ronald Reagan regerade i Vita Huset, Terminator hade precis blivit en stor succé i bion och världen dansade till Run-D.M.C. Nu har Oakley väckt denna gamla klassiker till liv igen. Med denna snygga modellen placerar märket en bit tidshistoria på våra näsor. Den extrem sportiga designen finns i spännande färgkombinationer som betonar den dynamiska helheten på ett snyggt sätt. Dessa glasögon gör ditt sportiga hjärta slå snabbare!

High Definition Optics® (HDO®) är flera patenterade technologier som hjälper Oakley solglasögon att fylla de optiska kraven av det amerikanska National Standards Institute. Oftast fyller Oakley kvaliteten inte bara deras krav utan överträffa dem. High Definition Optics® förhindrar att ljuset bryts vilket förhindrar snedvridningar. På det sättet syns allt precis där det finns. Den optiska klarheten, visuella äktheten och kollisionsresistensen är helt enkelt världsklass. Bågarna är tillverkade av tåligt och hållbart O-Matter material. Det gör glasögonen väldigt lätta och komfortabla men samtidigt robusta. Oakleys Three-Point-Fit gör att solglasögonen alltid sitter perfekta utan att framkalla obehagliga märken. Genom hela bågarna dras en snygg och mjuk form, vilken gör formövergångarna väldigt mjuka. Speciellt framsidan har genom trapetsformade linser mjuka kanter. Linserna är gjorda av okrossbart Polycarbonat. Utöver det har de ett inbyggt UV-filter som skyddar ögonen mot starka strålningar. Originalloggan är tryckt på de smala glasögon-järnen.

Letar du efter både stiliga såsom funktionella solglasögon som aldrig lämnar dig i sticket? Då är det ganska enkelt att bestämma vilka du ska ha. Köp dina Oakley Frogskins hos oss på nätet. På Mister Spex online-butik hittar du ett stort antal variationer där vi erbjuder solglasögon av hög kvalitet till billiga priser. Varför betala mer för originalet? Om solglasögonen matchar även din personliga stil kan du prova med vår virtuella prövning i 2D eller 3D. Dessutom kommer Oakleys alltid med 2 år garanti från producenten förutsatt att det är produktionsfel och ej självförvållat.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo