Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Svarta solglasögon

(2.150)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 2.150

Våra svarta solglasögon: All black everything

Letar du efter ett par solglasögon som du aldrig blir trött på och som kan kombineras med vilken outfit som helst? Bestäm dig för ett par svarta solglasögon. Svart är en riktig fashion-klassiker. Oavsett om du letar efter tidlösa brillor eller vill piffa din all-black-everything-look med en nonchalant accessoar. Här i Mister Spex online butik tar letandet slut. Vi har ett stort utbud snygga svarta och dessutom billiga solglasögon.

Svarta solglasögon borde inte saknas i någon garderob! Svarta solglasögon kan man inte ha för många av! Varför? För att de är den ultimativa fashion accessoaren och passar när som helst och till vilken outfit som helst. Kombinera en smal modell med en sportig look och svarta solglasögon med stora runda linser till en glamorös klänning. Svart är klassiskt men i sitt framträdande så flexibel att du kan få allt från en cool till en elegant look med svarta solglasögon. Det beror bara på hur du kombinerar denna stil-kameleont. Solglasögon är en accessoar som du helst ska kunna matcha med så många av dina outfits som möjligt. Tycker du om färgglada kläder kan det vara svårt att bestämma sig för ett par solglasögon som funkar jämt. Detta problem slipper du med ett par svarta. De är utan tvekan det mest okomplicerade fashion-piece som finns.

Black is back

Eller har du fastnat för den heta all-black-everything-looken? Då är saken klar - det ska vara svarta solglasögon. All black everything är en look som ursprungligen kommer från USA där artister och konstnärer som Kanye West visade sig i bara svarta kläder. Från mössan till skorna skulle allt vara svart. Inspirationer för denna look hittar du via #allblackeverything eller bara #blvck som trenden kallades för i början. Det bästa med denna klädstil är att det är (anti-)färgen som räknas inte själva kläderna. Både sportiga som eleganta kläder blir extrasnygga om du håller de i helsvart. Eftersom svarta solglasögon i sin natur är väldigt diskreta är de perfekta för att experimentera med formen. På det sättet blir svarta solglasögon i en snygg form som matchar din stil och ditt ansikte en riktig eye-catcher.

Köp looken hos oss

I Mister Spex nätbutik har vi ett stort utbud på svarta solglasögon från olika märken och designer som matchar just ditt style-koncept och din ansiktsform. Om du har ett ganska kantigt ansikte prova ett par runda solglasögon de gör dina linjer lite mjukare. Samma gäller för motsatta ansiktsformen: ett runt ansikte blir markantare med kantiga solglasögon. Detta kan du testa själv med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Hittat dina brillor? Köp de smidigt och till billiga priser hos oss på nätet. Mister Spex levererar inom hela Europa och erbjuder alltid 90 dagar öppet köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo