Shoppa mer – spara upp till 25 %!¹

Designerglasögon från 895 kr

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Designerglasögon från 895 kr

(7.783)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 7.783

Billiga designerglasögon på nätet från Mister Spex

På Mister Spex hittar du exklusiva designerglasögon till fantastiska priser. Hitta trendiga bågar från din favoritdesigner och prova ut dem direkt på nätet i vårt smarta 3D-verktyg. Ange sedan dina synvärden och få glasögonen bekvämt hemlevererade med Posten. Vi erbjuder fri frakt, öppet köp och kostnadsfritt hemlån av upp till fyra bågar. Köp dina designglasögon från Mister Spex - billigt, enkelt och bekvämt.

Designerglasögon är, precis som exklusivt mode, ett självklart inslag i en modern och urban livsstil som för in det estetiska i vardagen och får dig att känna dig höjd över mängden. Oavsett om du har en yrkesroll som kräver att du är ditt eget varumärke eller om du helt enkelt ställer höga krav på ditt yttre har du mycket att vinna på att ge din personliga image en extra dimension med ett par designerglasögon.

Tack vare Mister Spex kan du nu komma över designade märkesbågar online till en bråkdel av priset hos traditionella återförsäljare. Vi ger dig tillgång till ett stort urval av exklusivt formgivna glasögon med vilka du kan uttrycka din individuella stil och ge din look en distinkt karaktär. Köp billiga designerglasögon på nätet från Mister Spex så sparar du både pengar och tid samtidigt som du får garanterat hög kvalitet och professionell service.

Glasögon som en stilmarkör

För att nå framgång i vårt individualistiska tidevarv gäller det att sticka ut och våga stå för en genomtänkt och personlig stil. Både de stora modehusen och ett växande antal mindre, nyskapande designmärken har tagit fasta på detta och vänder sig till dig som har höga anspråk på kvalitet och exklusivitet. Glasögon har i dag blivit en av de mest omhuldade accessoarerna, vilket inte är så märkligt om man tänker efter. De bärs av det stora flertalet, fullt synliga för alla, på den mest sociala och samtidigt intima delen av kroppen: ansiktet. Få andra medel kan forma din personlighet lika genomgripande som ett par designerglasögon. Bågarna du bär signalerar vem du är, vad du har för ambitioner och vilken stil du värdesätter.

Design kostar, det ligger i sakens natur. Men hos Mister Spex kostar det betydligt mindre än du är van vid. Tack vare att enkelslipade kvalitetsglas alltid ingår kan du spara en rejäl slant när du beställer online via vår nätbutik. Vårt utbud av billiga designerglasögon ger dig chansen att enkelt och bekvämt uppdatera din stil utan att behöva lägga ut en förmögenhet. Självklart kan du också få solglasögon från din favoritdesigner med slipade glas.

Upptäck vårt stora utbud av designerbågar

I vår nätbutik hittar du designerbågar för både dam och herr från kända modehus som Prada, Gucci, Giorgio Armani och Céline och mer sportigare modeller från Oakley, Puma, Nike och Ray-Ban. Klassiska glasögondesigner som Persol och Oakley har också en självklar plats i vår designavdelning liksom nordiska designmärken som Anna-Karin Karlsson och CO Optical. Upptäck även vår egen Mister Spex Collection, ett särskilt prisvärt alternativ som tagits fram med stor omsorg i samarbete med kreativa och trendkänsliga formgivare.

Vid valet av båge bör du förutom varumärkena du gillar även ta hänsyn till ett antal andra parametrar, bland annat bredden och formen på ditt ansikte, bågens form, material och färg. Med vår smarta filterfunktion kan du snabbt och enkelt hitta bågar som både passar till ditt utseende och den individuella framtoning du eftersträvar. För att du ska bli nöjd med ditt köp erbjuder vi på Mister Spex snabb leverans och öppet köp samt gratis hemlån av bågar så att du kan prova ut dem hemma i lugn och ro. Du kan också med fördel prova ut dina glasögon i vårt virtuella provrum - använd helt enkelt din webbkamera för att se i 3D hur du passar i våra bågar.

Upptäck fördelarna med att beställa online från Mister Spex

Att beställa designglasögon på nätet från Mister Spex har många fördelar: överlägset utbud, enkelt att jämföra, snabb leverans och låga priser. När du köper märkesbågar ställer du självklart höga krav även på glaset. Mister Spex kan du lita på när det gäller glaskvaliteten. Vår personal har hög kompetens inom optik och vi använder oss av beprövade material och slipningsmetoder. Enkelslipade kvalitetsglas ingår vid alla beställningar. Därutöver kan du även beställa progressiva glas, smutsavvisande glas och glas som ger mindre förvrängning av dina ögon. Beroende på vilket synfel du har kan det även vara värt att välja till extra tunna och lätta glas. Vid beställningen anger du värdena på ditt giltliga glasögonreceptet från din optiker. Om du behöver hjälp har vi en kunnig kundtjänst som svarar på dina frågor och hjälper dig att hitta rätt glas.

En överblick över fördelarna med att köpa designglasögon online från Mister Spex:

  • Stort utbud: över 3000 märkesbågar
  • Enkelslipade glas ingår alltid, fler tillval möjliga
  • Fri frakt och öppet köp i 90 dagar
  • Gratis hemlån av upp till fyra bågar i tio dagar
  • Inspirerande artiklar med tips om stilar, märken och trender
  • Utprovning online i 3D
  • Snabb leverans och kunnig support

Du som är både stil- och prismedveten köper billiga designerglasögon på nätet från Mister Spex. Beställ redan i dag och unna dig känslan av lyx och exklusivitet med ett par nya bågar från din favoritdesigner.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo