Mister Spex egna märken

Mister Spex-märken
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
5 172 Resultat

Mister Spex grundades december 2007 av Dirk Graber, Björn Sykora, Philipp Frenkel och Thilo Hardt. Grundarnas mål var att utveckla den digitala glasögonhandeln – som fram tills dess hade varit väldigt liten i Tyskland – till en enkel och digital shoppingupplevelse av glasögon. Idag erbjuder vi glasögon, solglasögon, kontaktlinser och linsvätskor i vår egen webbutik. I början av 2016 öppnade Mister Spex sin första fysiska butik och har nu över 45 butiker runt om i Europa. Utöver Tyskland är Mister Spex även aktiv i Österrike, Frankrike, Storbritannien, Spanien, Nederländerna, Schweiz, Finland, Norge och Sverige. Hos Mister Spex har kunderna tillgång till ett omfattande sortiment med över 100 attraktiva och förstklassiga lyxmärken, populära ”independent”-märken och egna märken av hög kvalitet samt samarbeten med utvalda designers och influencers.

Höjdpunkter och specialiteter

Många av Mister Spex egna märken är hållbara och bekväma att bära och har dessutom en förstklassig design. Kvaliteten har alltid högsta prioritet – oavsett om det handlar om ett exklusivt samarbete eller att ta fram klassiska och moderna bågar. När du köper glasögon kan du välja mellan olika glas, till exempel gratis slipade kvalitetsglas inklusive UV-filter, antireflexbehandling, hårdytbehandling med mera. På så vis får du inte bara en passande och modern design när du köper ett par glasögon hos Mister Spex, utan även utmärkt kvalitet till ett billigt pris.

Kollektioner och sortiment

De mest kända egna märkena i Mister Spex sortiment är CO Optical, Ultralight Classics och Aspect-kollektionen. Bågmodellerna från kollektionen CO Optical består av utsökta bågar som är en blandning av urbana impulser och nutida design, vilket ger glasögonen en modern, tidlös karaktär. Bågarna kännetecknas av en stilren design. De snygga glasögonen av högkvalitativa material följer dessutom de senaste trenderna.

Fördelarna med att handla hos Mister Spex

Det är enkelt och okomplicerat att prova Mister Spex-glasögon hemifrån. Med vårt praktiska digitala provrum kan du direkt ta reda på vilka bågar som passar dig. Prova dina favoritbågar online och hur enkelt som helst med hjälp av ett foto eller en webbkamera. Du kan också göra en synundersökning i en av våra butiker eller hos en av våra partneroptiker. Kika helt enkelt igenom Mister Spex mångsidiga sortiment på vår webbplats och välj dina favoritbågar i lugn och ro. Våra enkelslipade glas ingår i priset på våra glasögon helt utan extra kostnad. Det spelar alltså ingen roll vilka bågar du väljer. Mister Spex solglasögon med styrka går att få med tonade glas i färg och de ser precis ut som vanliga solglasögon. Du kan låna hem upp till fyra bågar helt gratis. I samband med din beställning av hemlån får du hem dina favoritbågar utan styrka inom 2–5 arbetsdagar helt kostnadsfritt. När du har tagit emot bågarna har du 10 dagar på dig att prova dem. Tycker du om en av bågarna som du provade kan du enkelt fylla i dina styrkor online och därefter får hem dina nya glasögon efter 5–14 dagar. Du kan känna dig lugn när du beställer hos Mister Spex. Vi har öppet köp i 90 dagar, vilket betyder att du kan skicka tillbaka dina slipade glasögon och få pengarna tillbaka. Frakten är fri när du handlar över 700 kr. Det är gratis att returnera solglasögon och bågarna i hemlån. Vi skickar snabbt iväg dina beställda artiklar med Postnord inom några få dagar.

10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo