Esprit

Esprit
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
200 Resultat

Esprit från Mister Spex

Modemärket Esprit skapades i San Francisco och har inspirerat sedan 1968 med sin fantastiska känsla för de senaste modetrenderna och sin förmåga att kombinera dessa med fullständig lätthet, äkthet och sorglöshet. Detta livsstilsmärke har länge haft ett fantastiskt internationellt rykte och präglas av kreativitet och hållbarhet.

Märket försöker alltid skapa karismatiska och inspirerande kollektioner som ger rätt look för alla tillfällen. De vill skapa mode som inte endast följer de senaste trenderna utan även är trendsättande och skiljer sig från mängden. Det populära märket präglas av sin lediga stil, sofistikerade detaljer och höga kvalitet, och dess egenskaper lyser också igenom i märkets glasögon och solglasögon. Dessutom lägger märket stor vikt vid användning av naturliga material, kvalitetsutförande och miljömässigt hållbara tillverkningsmetoder.

I dag har Esprit flera kollektioner. En särskilt framgångsrik kollektion är ungdomskollektionen edc by Esprit för flickor och unga kvinnor i 14–24-årsåldern. Edc betraktas nu som ett självständigt märke som säljs oberoende av modermärket i särskilda edc-butiker. Mindre välkänd är Esprit Collection, med elegant mode för yrkeskvinnor, eller Men Collection, som ger en elegant och stilig framtoning. I Esprit ingår dessutom kollektionen de.corp för unga kvinnor med storstadsstil och den sportiga kollektionen ESP by Esprit.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo