iWear Kontaktlinser

Flera optikerkedjor sätter egna namn och beteckningar (så kallad rebranding) på linser istället för linsernas originalnamn (tillverkarens namn). Produkterna är identiska och de kommer från samma tillverkare, de säljs bara under olika namn. För att hjälpa dig att hitta dina linser finns nedan en sammanställning över alla iWear-linser som du hittar hos din optiker.

iWear – för en perfekt look och känsla

En modeinspirerad och viktig fråga inom kontaktlinsbranschen är: ”Vilket märke är det?” I slutändan är det hur våra ögon ser (ut) och känns som avgör vilket märke vi väljer. ”Jag använder kontaktlinser från iWear” är ett svar som du kan känna dig stolt över, eftersom iWears kontaktlinser kombinerar perfekt syn med utmärkt komfort. I vår webbutik säljer vi enbart kontaktlinser från toppmärken såsom Acuvue, Biomedics, Proclear och Purevision. iWear är Synoptiks egna kontaktlinsmärke och vi säljer samma produkter under deras originalnamn. Linserna kommer i en annan förpackning och under ett annat namn, men är identiska.

iWears alternativa linser: Bekväma i 30 dagar och 29 nätter

CooperVision tillverkar både iWears kontaktlinser och originalprodukten. CooperVision har varit en av de ledande kontaktlinstillverkarna i världen i nästan 40 år. För att kunna garantera att kontaktlinserna ger en klar syn och känns förstklassiga att använda har företaget – med stor framgång – kontinuerligt investerat i forskning och utveckling. Till exempel möjliggör den nya Aquaform®-teknologin att fukt kan bevaras bättre i ögat, vilket betyder att kontaktlinserna känns märkbart bekvämare och mjuka. Vissa av CooperVisions kontaktlinser kan till och med användas i upp till 30 dagar och 29 nätter, vilket gör dem till en ideal följeslagare för personer med en krävande och dynamisk livsstil.

Vilka kontaktlinser passar mig och mina ögon?

Du kanske redan har hittat de perfekta kontaktlinserna från iWear. I så fall behöver du bara hitta de motsvarande kontaktlinserna i original i översikten ovan och påbörja din beställning. Om du däremot har du hälsoproblem eller om dina behov och din livsstil har ändrats med tiden kan du använda följande frågor för att omorientera dig:

Spenderar du mycket tid framför en skärm varje dag?

Biofinity Energys eller iWear Oxygen Relax är kontaktlinser som är speciellt framtagna för dig som sitter mycket framför en dator. Tack vare den innovativa teknologin kan ögonen enkelt växla mellan digitala skärmar och den analoga omgivningen. Det gör att kontaktlinserna är bekvämare att använda och garanterar att du ser bättre – även under väldigt långa dagar.

Har du känsliga ögon eller ögon som blir torra snabbt?

Biofinitys månadslinser och iWear Oxygen är fria från tillsatser, beläggningar, vätmedel eller andra ytbehandlingar och släpper dessutom igenom otroligt mycket syre. På så vis håller sig dina ögon friska. Biofinitys månadslinser kan användas i upp till 30 dagar – även när du sover.

Har du inte tid att göra rent dina kontaktlinser varje dag?

Då borde du överväga att börja använda endagslinser. Endagslinser byts ut varje dag, vilket betyder att de är både fräscha och sterila. Man behöver inte heller göra rent dem. Endagslinserna MyDay Daily Disposable är mycket populära. De är också kända under namnet iWear Harmony.

Dina fördelar hos Mister Spex

  • Snabba, tillförlitliga och bekväma beställningar online
  • Kontaktlinser från ledande märken och tillverkare
  • Utmärkt valuta för pengarna
  • Leverans inom 2–5 dagar
  • Likvärdiga alternativ till iWears kontaktlinser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo