easyvision Kontaktlinser

Flera optikerkedjor sätter egna namn och beteckningar på linserna (så kallad rebranding) istället för linsernas originalnamn (tillverkarens namn). Produkterna är identiska och de kommer från samma tillverkare, de säljs bara under olika namn. För att hjälpa dig att hitta dina linser finns nedan en sammanställning över alla linser från easyvision som du hittar hos din optiker.

Kontaktlinser från easyvision – ett identiskt alternativ hos Mister Spex!

Kontaktlinserna från easyvision är väl värda pengarna och består av högkvalitativa material, vilket gör dem till mycket populära endags- och månadslinser. easyvision är ett så kallat "eget varumärke", vilket betyder att kontaktlinserna har ett eget produktnamn och en egen förpackning. easyvisions kontaktlinser produceras av ledande tillverkare, vilket innebär att de även kan säljas under sitt originalnamn. Dessa originalprodukter finns att köpa hos Mister Spex. Använd översikten ovan för att se de kontaktlinser som du egentligen redan känner till, i en annan förpackning och under ett annat namn, men till 100 % identiska.

Innovativ teknologi för ännu mer komfort och säkerhet

Kontaktlinserna från easyvision, eller snarare originalprodukten, är tillverkade med högkvalitativa material, produktionsprocesser och teknologier för att kunna garantera optimal komfort och en klar syn. Viktiga egenskaper som bidrar till detta är:

Användningen av silikonhydrogel. Detta innovativa material tillför upp till fem gånger så mycket syre, vilket gör att linserna är Bekväma att använda betydligt längre. Kontaktlinser med silikonhydrogel är särskilt lämpliga för människor med känsliga ögon.

- Användningen av hilafilcon B. Detta är ett material som motverkar att protein samlas på kontaktlinserna och gör att ögonen får en så bra syretillförsel som möjligt. hilafilcon B gör att du ser klart och att linserna känns bekväma att ha i hela dagen.

- Kontaktlinsernas vattenhalt liknar hornhinnans,vilket bidrar till att linserna känns sköna och bekväma

Hur beställer jag hem mina kontaktlinser online?

Att beställa kontaktlinser online liknar vilken annan online-beställning som helst. Det är precis lika säkert och enkelt, och det finns fördelar som inte går att få när du handlar lokalt. Kontaktlinser är en medicinsk produkt och därför erbjuder vi även en utmärkt service av hög kvalitet. Vårt kundtjänst-team består av erfarna medarbetare samt optiker som kan svara på dina frågor om kontaktlinser, ögon och ögonhälsa, liksom guida dig genom beställningsprocessen steg för steg vid behov. Såhär beställer du ett likvärdigt alternativ till easyvisions kontaktliner från Mister Spex:

1. Hitta ett likvärdigt alternativ till kontaktlinserna från easyvision i översikten ovan.

2. Klicka på ”Till produkten”.

3. Välj förpackningens storlek, fyll i dina kontaktlinsvärden eller ladda upp dina sparade värden och markera hur ofta du vill få en leverans.

4. Lägg kontaktlinserna i din varukorg.

5. Kontrollera din beställning.

6. Välj en betalningsmetod och betala.

7. Din beställning är klar! Du kommer att få dina nya kontaktlinser inom 2–5 dagar.

Mister Spex – vi tar hand om dina ögon

Vi prioriterar din ögonhälsa. Vi säljer enbart kontaktlinser från ledande tillverkare och delar konstant med oss av ny kunskap om kontaktlinser till dig – i vår kontaktlinsguide eller via vår kundtjänst. Vad kan du som kund förvänta dig av oss?

  • En omfattande service: alltifrån valet av rätt kontaktlinser till en snabb leverans hem till dig.
  • Många olika typer av kontaktlinser: toriska, multifokala eller färgade
  • Likvärdiga alternativ till de populära märkena såsom easyvision, iWear, EyeQ och everclear.
  • 90 dagars öppet köp
  • Spara upp till 40 % på alla kontaktlinser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo