Eye Q Kontaktlinser

Flera optikerkedjor sätter egna namn och beteckningar på linserna (så kallad rebranding) istället för linsernas originalnamn (tillverkarens namn). Produkterna är identiska och de kommer från samma tillverkare, de säljs bara under olika namn. För att hjälpa dig att hitta dina linser finns nedan en sammanställning över alla linser från iWear som du hittar hos din optiker.

Kontaktlinser från EyeQ – ett identiskt alternativ hos Mister Spex!

Ett av de viktigaste egenskaperna hos kontaktlinserna från EyeQ är att de håller sig fräscha och bekväma hela dagen – i upp till 16 timmar. Oavsett om du väljer praktiska endagslinser som du tar ut ur förpackningen varje morgon eller prisvärda månadslinser som hjälper dig att tackla vardagens utmaningar, så garanterar EyeQ kontaktlinser att du ser bättre och de känns mycket behagliga att använda. Säljer vi kontaktlinser från EyeQ hos Mister Spex? Ja och nej. Eftersom linserna säljs under ett eget varumärke från en välkänd optiker säljer vi dem inte under märket EyeQ, utan som originalprodukten från tillverkaren. Det betyder att produkten kommer i en annan förpackning och under ett annat namn, men att linserna är desamma.

Vad är det som gör att EyeQ kontaktlinser är så bekväma?

Kontaktlinser från EyeQ, eller rättare sagt originalprodukterna, är tillverkade med innovativa material och teknologier. Linserna gör inte bara att du ser bättre, utan de är även riktigt sköna att använda. Känner du igen känslan av att behöva röra kontaktlinserna fram och tillbaka i ögat i slutet av dagen för att det ska kännas bra? Det hjälper tyvärr bara en kort stund och löser inte det verkliga problemet – att dina ögon inte får tillräckligt med syre. Kontaktlinserna från EyeQ, eller originalprodukterna, har en hög syregenomsläpplighet som ser till att ögonen förses med tillräckligt syre under dagen. Detta ger en fräsch och behaglig känsla när du använder dem och motverkar den torra och irriterande känsla som får dig att önska att du kunde hålla ögonen öppna längre mot slutet av dagen.

Hälsosamma och fräscha ögon i solskenet

De flesta typer av glasögonglas har inbyggt UV-skydd eftersom solen alltid har en påverkan på ögonen, inte bara under högsommarmånaderna – UVA- och UVB-stålar finns året runt. Våra hornhinnor och linsen i själva ögat är särskilt utsatta. För mycket strålning kan orsaka akut solskada, fotokeratit, på ögat eller, på lång sikt, leda till ögonsjukdomar som till exempel grå starr, katarakt. Glasögon eller kontaktlinser med ett inbyggt UVA- och UVB-blockerande filter motverkar sådana problem och ger dina ögon det UV-skydd de behöver. De olika kontaktlinserna från EyeQ, samt originalprodukterna, är utrustade med ett sådant blockerande filter. Din syn påverkas självklart inte av detta.

Beställ kontaktlinser av hög kvalitet från ledande optiker online

Mister Spex har ett stort utbud av kontaktlinser som passar dina behov från många olika populära märken såsom Acuvue, Air Optix, Biofinity och Biomedics. Eftersom många optiker säljer sina originalprodukter under ett privat eller eget märke, känner du kanske inte till dessa märken (än). Använd översikten ovan för att upptäcka likvärdiga alternativ till kontaktlinserna från EyeQ och dra nytta av alla fördelar du får som Mister Spex-kund:

  • Bekväma och enkla beställningar online
  • Supersnabba leveranser
  • 90 dagars öppet köp
  • Alla kontaktlinser går även att prenumerera på: 10 % rabatt från och med din andra beställning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo