Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

Perfect Aqua Plus Kombi 100ml

All-in-one linsvätska

 Perfect Aqua Plus Kombi 100ml framifrån

Perfect Aqua Plus Kombi 100ml All-in-one linsvätska

Den flerfunktionella linsvätskan från MPG&E, Perfect Aqua Plus Kombi, förenar alla vårdande steg för en hygienisk rengöring och förvaring av dina kontaktlinser i en enda produkt. Den lätthanterliga flaskan på 100 ml kan användas dagligen för att rengöra och desinficera mjuka kontaktlinser. Lösningen kännetecknas av blandningen med de aktiva ingredienserna hyaluronan, allantoin och ekologiskt polydol 2.

Hyaluronan (salt från hyaluronsyra) bidrar till återfuktningen av hornhinnan. Ingrediensen binder vatten, vilket den successivt förser ögat med, vilket i sin tur ger en kontinuerlig återfuktning och underlättar för den naturliga tårfilmen. På så vis går det att motverka torra och röda ögon samt den irriterande känsla av att ha något i ögat. Eftersom kontaktlinsernas depå av hyaluronsyra förbrukas under dagen är det nödvändigt att förvara linserna i en hyaluronhaltig linsvätska.

Den andra aktiva ingrediensen, allantoin, bidrar till bygga upp och regenerera cellerna, vilket gör att linserna extra skonsamma. Irritationer i ögonen förebyggs och balanseras. Dessutom förser även allantoin hornhinnan med fukt.

Det tredje aktiva ämnet, ekologiskt polydol 2, är en vidareutveckling av konserveringsmedlet PHMB. Det desinficerar lika grundligt som PHMB, men kännetecknas dock av en betydligt högre skonsamhet.

Tillgängliga varianter

Fri frakt från 500 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

69 kr

69 kr per 100ml

Du sparar N/A

Denna produkt är slutsåld för tillfället, men blir snart tillgänglig igen.

 

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo