Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Opti Free Puremoist Flat 240ml

All-in-one linsvätska

 Opti Free Puremoist Flat 240ml framifrån

Opti Free Puremoist Flat 240ml All-in-one linsvätska

"Opti-Free Puremoist är en linsvätka från Alcon avsedd för mjuka linser. Puremoist motverkar effektivt fett- och proteinbeläggningar på dina linser. Beläggningar som dessa är vanligt förekommande, både på nyare silikon hydrogellinser och på äldre hydrogellinser men kan alltså enkelt motverkas med Opti-Free Puremoist. Den vanligaste orsaken till bristande komfort vid linsbärande är torrhetsproblem. Den nya tekniken i Opti-Free fuktar linsen leder till en ökad komfort som varar under 16 timmar. Detta gör Puremoist helt unik, dessutom är den till skillnad från den äldre Opti-Free RepleniSH helt oberoende av tårfilmen för att fukta linsen. Opti-Free Puremoist verkar även desinficerande mot bakterier svamp och Akantamöba. Puremoist är en så kallad MPDS, dvs Multi Purpose Desinfecting solution. MPDS uppfyller de högsta desinficeringskraven (enligt FDA och ISO) man kan ha för en linsvätska. Välj Opti-Free Puremoist, om du vill ha bästa rengöring, avdödning av mikroorganismer samt högsta komfort

Tillgängliga varianter

Leverans 1-3 arbetsdagar

Fri frakt från 700 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

78 kr

33 kr per 100ml

Du sparar 31 kr

Den här passar din brevlåda

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.