Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

All in One Advance

All-in-one linsvätska

 All in One Advance framifrån

All in One Advance All-in-one linsvätska

All in One Advance från Wöhlk är den perfekta följeslagaren när det kommer till att tand om sina kontaktlinser. Multifunktionslösningen kan användas med de allra flesta typer av kontaktlinser och gör nästan hela arbetet helt själv. På så vis kan du luta dig tillbaka och njuta av den rena och friska känslan som du får när använder dina kontaktlinser.


Den avancerade kombinationen av aktiva ingredienser kännetecknar All in One Advance. All in One Advance, som består av en buffrad, isotonisk lösning, innehåller en så kallad ”Actipro”-komponent. Den avlägsnar även hårt sittande lipid- och proteinavlagringar mycket effektivt. Resultat är en smidig och mjuk lins som gör att du alltid kan se skarpt genom dina kontaktlinser. Lämplig för alla mjuka kontaktlinser och silikonhydrogellinser.


Kontaktlinsrengöringen är en daglig rutin likt tandborstningen varje morgon och kväll. Utan den utsätter du dina ögon för onödiga risker. Flaskan med All in One Advance á 360 ml ger dig en perfekt lösning för de kommande veckorna. Det medföljande kontaktlinsetuiet förvarar dina linser på ett säkert och tätt sätt.

Tillgängliga varianter

Fri frakt från 500 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

99 kr

275 kr per 1l

Du sparar N/A

Denna produkt är slutsåld för tillfället, men blir snart tillgänglig igen.

 

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo