Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
  • Använt filter

  • Märke Karmawood
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Storlek

  • Bred (≥ 139 mm)
  • Fastställ rambredd

Form

Typ

Ansikte

Märke

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

2

Karmawood Alla varumärken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Karmawood Eyewear från Mister Spex

Med en historia som bygger på djup vänskap och kärlek till design är det svårt att komma på ett vackrare ursprung för ett märke. De fyra nära vännerna Trutz von Klodt, Nikolai Bender, Carlo Böninger och Sönke Dierks är upphovsmännen till Karmawood, ett märke från norr som har blivit känt för handgjorda solglasögon. Idén är inte ny, men det naturliga materialet trä är deras passion, liksom hamnstaden Hamburg där de bor och där glasögonen tillverkas.

Karmawood står för klassisk design kombinerad med principen om miljömässig hållbarhet. Märkets filosofi bygger därför på följande fyra pelare: deras vänskap, designglädje, kärlek till trä och största respekt för människan och naturen. Flyktiga trender och skrikig köpgalenskap spelar mindre roll. De fyra grundarna använder enbart trä från miljömässigt hållbara skogsbruk och miljövänliga tillverkningsmetoder. Företaget gör inte bara sitt för miljön utan stöder även kommande generation.

För varje sålt par skänker Karmawood en euro till Yayasan Cipta Mandiri School i Jakarta, som ger fattiga barn bättre utbildning. Med ett par solglasögon från Karmawood får du inte bara stil utan gör även något för en god sak. Glasögon av trä är det intressantaste alternativet till vanliga plast- eller metallbågar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.