Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
  • Använt filter

  • Märke Jil Sander
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Märke

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Jil Sander Alla varumärken

(1)

Visar produkter 1 till 1

Jil Sander från Mister Spex

Designern Jil Sanders inledde sin karriär 1968 med öppnandet av en exklusiv modebutik i Hamburg Pöselsdorf. Dessförinnan arbetade denna textildesigner som redaktör på flera modemagasin. Hon skapade sin första kollektion 1973. Genombrottet kom med ”löklooken”, förelöparen till den skiktade looken. Hennes namn blev så välkänt tack vare framgången med kollektionen att Jil Sander lanserade sitt eget märke under eget namn 1978. I början av 1980-talet utvecklade så Sander den look som är förknippad med hennes namn i hela världen. Genom enkelhet, rena snitt och avsaknad av onödiga detaljer skapade hon en ny affärsmässig look för kvinnor – en klassisk look som fortfarande kan ses på dagens kontor: Jil Sanders byxdress med vit skjorta och trenchcoat i dämpade färgtoner. Vid ungefär samma tid lanserades Jil Sanders sortiment av vårdartiklar och det framgångsrika och prisbelönta parfymsortimentet. Hon lanserade sin första herrkollektion 1997.

År 2004, efter tre års uppehåll, lämnade Jil Sander slutligen företaget. I dag ägas märket Jil Sander av ett brittiskt investmentbolag. Chefsdesigner är Raf Simons, som har lyckats föra vidare Sanderlooken. Märket är fortfarande känt för sitt tidlösa, avsiktligt enkla och eleganta mode med en minimalistisk prägel – en stil som ofta betraktas som typiskt tysk. Utöver damkollektionen, herrkollektionen, kosmetika och accessoarer erbjuder Jil Sander även glasögon.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.