Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Havana Editorial
Vårens trender 

Editorial: Havana 2.0

Havanna-färgade glasögon och solglasögon fortsätter vara en stor trend även denna säsong. Kombinera med varma toner och stilrena modeller för en ultimat look.

Inspiration från Sydafrika

När gröna glas möter svarta- och honungsfärgade bågar skapas en harmonisk kombination som passar perfekt till vårens avslappnade atmosfär.

Fler liknande modeller

Klassiskt eller nytänk

Vare sig du väljer klassiska panto-glasögon eller solglasögon med en skarp browline, är det havanna som gäller. Matcha din outfit med jeansplagg eller en hoodie.

Fler liknande modeller

Underbart varierande

Havanna är en unik färgkombination. En blandning av brun, orange och gul, men ingen båge blir den andra lik. Nu ser vi dessutom blandningen i grå/brun, vilket skapar ännu mer attityd.

Fler liknande modeller

Statement

En mix av havanna och enfärgat är en svårslagen färkombination. Solglasögonen känns extra trendiga och är ett måste för modegurun. Den gula färgen på bågen tillsammans med de guldiga detaljerna gör dessa solglasögon oemotståndliga.

Fler liknande modeller

Nyfiken på fler Havanna-bågar?

Till nya trender med Havanna & Tortoise

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.