Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Ryan Belluni
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Ryan Belluni Glasögon

(2)

Visar produkter 1 till 2

Ryan Belluni-glasögon

Som från ingenstans har Sverige seglat upp som ett internationellt modemecka. Modetrenderna kommer inte längre bara från trendiga städer som New York, Paris eller Milano. I dag uppstår nya trender även i Göteborg och Stockholm. Det svenska märket Ryan Belluni är i hög grad en del av denna fantastiska utveckling. Det något osvenska namnet är en hyllning till den italienska provinsen Belluno, den så kallade "glasdalen" med dess otaliga glasögontillverkare.

Ryan Belluni är känt för sin tidlösa design, kärleksfulla detaljkänsla och utomordentliga kvalitet … och vilket stort sortiment märket har! Kollektionen imponerar med ett mångsidigt urval färger och former för alla smaker. Från klassiskt svart till kraftfullt rött – Ryan Belluni bejakar mode i alla dess former. Unika designdetaljer som fina figurmönster, vävnadsdetaljer eller spännande kombinationer av färger och material gör att dessa modeller är i en klass för sig.

Oavsett vilken Ryan Belluni-design du väljer kan du vara säker på att produkten har tillverkats med noggrant expertutförande och kvalitetsmaterial. Det säger sig självt att samtliga deras bågar har perfekt passform till strålande priser. Ryan Belluni har allt och är ett verkligt representativt märke för Sverige!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.