Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Oxydo
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Oxydo Glasögon

(2)

Köp Oxydoglasögon på nätet

Märket Oxydo står för innovation och originalitet. Den senaste Oxydokollektionen är ytterst varierad och omfattar en rad olika stilar, från retro till moderna. Många bågar i kollektionen har så kallad step-hinge, vilket är ett tecken på verklig detaljkänsla. Den som vill följa med sin tid och skilja sig från mängden får inte missa detta märke.

Oxydoglasögonen finns att köpa på nätet från Mister Spex. Oxydos glasögonkollektion är renodlat klassisk men har också sina finesser. Modellen X 427 FZL är exempelvis en verklig fröjd för ögat med sin blandning av havannafärg och turkost. Andra modeller i kollektionen har mer diskreta färgtoner, som svart eller brunt. Materialet i bågarna varierar mellan metall och plast och formerna kan vara ovala, rektangulära och i klassisk Wayfarerstil.

Personer med Oxydoglasögon följer med sin tid och har en ledande ställning i samhället. Mister Spex ger dig möjlighet att beställa fyra modeller som du kan prova hemma för att hitta det perfekta paret. När du har bestämt dig anger du helt enkelt uppgifterna från ditt recept i formuläret som medföljer glasögonen och skickar tillbaka dem till Mister Spex, som sätter in glasen. Du får dina nya glasögon med glas inom två veckor.

Om du inte har något recept kan du beställa en syntestkupong i Mister Spex nätbutik. Syntestkupongen kan lösas in hos någon av Mister Spex över 300 partneroptiker. Om du har frågor om Oxydoglasögonen eller om hur man beställer kan du kontakta Mister Spex erfarna kundtjänst via telefon eller e-post.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.