Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för
Ansiktsbredd
  • Liten
  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten
Form
Typ
Ansikte
Egenskaper
Bågfärg
Material
Pris i SEK

Nozomi Glasögon

(3)
  • Nozomi
Visar produkter 1 till 3 av 3

Nozomiglasögon

Tack vare Ikea och H&M är det allmänt känt att svenskarna är kreativa. Men Sverige har under en längre tid även utmärkt sig på ett annat område: glasögon. Och det är särskilt ett märke du inte får missa. Nozomi står som symbol för en ung, hipp kultur och erbjuder trendiga glasögonmodeller till bra priser. Tillverkningen av Nozomiglasögon lägger dessutom tonvikt på utmärkt utförande och robusta material, vilket skapar en blandning av unik stil och komfort. Låt dig inspireras av den senaste svenska trenden och var först med detta nya glasögonmärke.

Individualitet, karaktär och stil – det är Nozomi! Det svenska independentmärket tar trenderna från modehuvudstäderna Stockholm och Göteborg till Tyskland. Den senaste glasögonkollektionen präglas av massor av färger, material och former. Vid sidan av klassiska glasögon erbjuder Nozomi också nya, unika och extravaganta modeller. Enkla guldfärgade metallbågar eller breda plastalternativ är gjorda för att passa alla. Metallbågarna är särskilt extravaganta. Många olika färger och mönster gör dessa modeller till en verklig fröjd för ögat. En blandning av elegans och lekfullhet som sätter nya trender inom glasögonmodet. Nozomis glasögon erbjuder de senaste nordeuropeiska trenderna till bra priser. Hur ska du kunna bestämma dig om det finns så mycket att välja på?

Beställ upp till fyra Nozomiglasögon och prova dem hemma, fråga vänner och familj vad de tycker och hitta dina favoriter. Sedan är det bara att välja glas. Mister Spex erbjuder tre typer av glas: standard, komfort och premium. Standardglas medföljer alla glasögon. Alla glas är märkesglas av hög kvalitet med antireflexbehandling, extra styrka och UV-filter.

Synvärdena får du från ditt nuvarande recept eller genom ett syntest hos Mister Spex partneroptiker nära dig. Syntestkuponger kan beställas på nätet från Mister Spex. Du får de beställda produkterna inom ett par dagar. Vill du veta mer? Skaffa den svenska trendsättaren Nozomi.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.