Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Jil Sander
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Jil Sander Glasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

Jil Sander-glasögon

Stilfull elegans med ett stänk glamour Jil Sander lanserade sitt eget märke i tyska Hamburg 1973 och har sedan dess blivit ett viktigt namn i modevärlden. Hon har skapat en unik stil med rena linjer och minimalistiska former. Hennes internationella genombrott kom 1976 med den ”skiktade looken”. Målgruppen för den så kallade ”Queen of Less” har alltid varit kvinnor som genom stilen vill framhäva sin kvinnlighet men samtidigt vill tänka på karriären. Jil Sander presenterade sin första herrkollektion 1997. Denna tidlösa kollektion, där alla onödiga detaljer medvetet har avlägsnats, vann Elle Fashion Star 2008. Raf Simons, Jil Sanders chefsdesigner, höjdes över andra toppmärken som Giorgio Armani, Chloé, Dior, Gucci, Strenesse och Louis Vuitton. Med sitt första sortiment glasögon och solglasögon 2009 fick Jil Sander ännu fler anhängare i modevärlden.

Märket, som i dag har sitt huvudkontor i Milano, betonar elegans och stil i den nya glasögonkollektionen. Trendiga former och färger har också en viktig funktion. JS 2609 531 följer grundtanken för lyxmärken: kombination av enkel elegans och klassiska former på ett trendigt sätt. Dessa damglasögon har unik auberginefärg. De mjukt rundade glasen har stilfulla plastbågar. Övergången till glasögonens sidor är sömlös med silvergångjärn. Framtill på vänster skalm är Jil Sander-logotypen ingraverad i silver – enkelt och elegant. Eller de helt nya JS 2608M 001, som är ett mycket populärt och elegant alternativ.

På Mister Spex vet vi hur viktigt det är att hitta de perfekta glasögonen. För att det ska bli lättare att välja får du vägledning om vilka glasögonstilar och ansiktsformer som passar ihop. När du har hittat ett par du gillar kan du prova dem med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg. Anpassa dina nya Jil Sander-glasögon till dina behov genom att ange relevanta uppgifter från ditt recept.

Du kan också välja extra alternativ som fotokromatiska glas – så att dina Jil Sander-glasögon på ett ögonblick förvandlas till glamorösa solglasögon! Efter att du har lagt din beställning levererar vi dina Jil Sander-glasögon så snart som möjligt. Vi erbjuder även 90 dagars öppet köp så att du kan känna dig trygg. Det kan inte vara enklare än på Mister Spex!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.