Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

Den här säsongens looks

Glasögontrender höst och vinter 2019/2020

Advanced Aviators

Aviatorn ser vi inte bara i sin klassiska droppformade design längre, utan denna säsong även med aningen kantigare former.

XL Views

Mottot för denna trend? Ju större desto bättre! Metall eller plast spelar ingen roll, dessa glasögon överträffar sig själva.

60s Vibes

Skinande cat-eye och browline bågar tar oss tillbaka till 60-talet denna höst- och vintersäsong.

Windsor Refresh

Windsor-trenden visar glasögondesigner i en ny, modern tappning. Oavsett om det är halvgarnityrbågar, unika mönster eller look-a-likes.


Glasögontrender höst & vinter 2019/2020

Två gånger om året får våra mode-hjärtan slå lite extra hårt då designers och modehus presenterar nya trender. Nya stilar och trender uppstår inte minst i glas- och solglasögon världen. Mister Spex är uppdaterade med höstens och vinterns senaste trender 2019, spana in dem nu.

Här är höstens och vinterns trender

Denna säsong hittar du många klassiska modeller i ny tappning. Den så kallade Windsor-designen är uppdaterad med en variation av mönster, färger och former. Bågar som gjort entré och blev populära redan på 60-talet gör nu come back och är snyggare än någonsin. Cat-Eye modeller hittar du i metall, även Wayfarer och browline bågar för att nämna några till. Fashionistas som är ute efter det lilla extra kommer finna det i XL-trenden - Statement bågarna i både metall och plast som fångar allas uppmärksamhet. Sist men inte minst ser vi även nytolkade Aviator-modeller i säsongens höst- och vintertrender. Som en återkommande klassisk design, kommer modellen denna säsong i guld och roseguld. Dessutom ser vi inte bara Aviatorn i sin klassiska droppform, utan även i en kantigare variant.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.