Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Den här säsongens looks

Glasögontrender vår & sommar 2019

The Lennon Update

Runda metallbågar, som påminner oss om ikoniska musiker, sätter känslan för säsongen. Ibland i vanliga klassiska varianter, ibland med Windsorringar antingen i pastell eller havana.

Färgfokus

När våren och sommaren visar upp sin bästa sida och sina vackraste fäger får även glasögonen ny skepnad. De välkomnar den nya säsongen med tvåfärgade och transparenta bågar

Mönstermani

Bågar i Havana och Tortoisemönster är lika populära bland dam- som herrmodeller och kommer i ny tappning den här säsongen.


Glasögontrender vår & sommar 2019

Det som nyligen setts på catwalken för fasion week vår/sommar 2019 hittar du nu hos Mister Spex. Vi presenterar de senaste glasögontrenderna två gånger om året. Vad kan du förvänta dig inför våren och sommaren? Vad är det nya heta, vad stannar kvar och vad försvinner bort?

Det här är glasögontrenderna för våren och sommaren.

Under de kommande månaderna förflyttas vi tillbaka i tiden till hippie och ”flower power” eran, åtminstone när det gäller de senaste glasögontrenderna. De ikoniska Lennon-glasögonen kommer tillbaka i ny tappning. En annan trend visar både dam- och herrbågar i transparenta färger samt bågar med ”colour blocking”. När man tittar på bågarna kan man verkligen känna den lätta och luftiga känslan av vår och sommar. Vill du ha glaögon som syns kan det inte bli fel med Havana- eller Tortoisemönstrade bågar. Tvärtom, dessa bekanta mönster kommer att få den uppmärksamhet de förtjänar den här våren och sommaren.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.