Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Säsongens trender

Vår & Sommar glasögontrender 2020

Medan dagarna blir längre och naturen allt mer färgglad är det dags att upptäcka nya trender. Vi presenterar våra favorit looks för säsongen!

Metallic Twilight

Metallic Twilight

Denna trend får oss att drömma om varma sommarkvällar. Varför? Jo de runda metallbågarna i koppar och rosé guld påminner oss om perfekta solnedgångar. Bågar i neutrala färger som silver, blå grå eller svart är också populära.

Metallic Twilight

Fler liknande bågar

Beyond Frames
Beyond Frames

Beyond Frames

Designer utöver det vanliga och speciellt framtagna för varma sommardagar: underbart lätta och luftiga helgarnityr glasögon. Alla transparenta modeller ger oss ett nätt och fritt intryck.

Fler liknande bågar

Angular Characters

Denna säsong tänker vi mångsidigt, inte bara runt eller kantigt. Polygonala former är att föredra, så våga bära något nytt och fräscht!

Angular Characters

Fler liknande bågar

Glasögontrender Vår & Sommar 2020

Ny säsong och nya glasögontrender. Vi älskar det! Inspireras hitta den rätta looken och trenden som passar dig.

Denna säsongens trender har en perfekt mix i våra ögon. Det är hel- och halvgarnityrbågar samt helt transparenta glasögon som ger ett nätt och luftigt intryck inför sommaren. Är du ute efter det där lilla extra är den sex- eller åttkantiga formen rätt modell för dig. Metallglasögon i rosa och mörka toner påminner oss om varma solnedgångar och vackra sommarkvällar som binder ihop 2020 trenderna perfekt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.