Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Mister Spex Glasögontrender vår/sommar 2018

Crafted
Streetwear

Crafted Streetwear
Crafted Streetwear

I säsongens trend Crafted Streetwear, kommer bågar med dubbelbrygga att ta stor plats. I kombination med starka färger och stilfulla former har du den ultimata street-looken i vår och sommar.

Natural
Simplicity

Natural Simplicity
Natural Simplicity

Transparenta bågar har en diskret touch och betonar verkligen den här trenden som ger dig en naturlig look. Jordnära, ljusa toner och du har full koll på säsongens mjukaste look.

Nautical
Traveller

Nautical Traveller
Nautical Traveller

I härligt blåa toner hittar du säsongens marin-inspirerade trend, som får dig att drömma iväg ut på havet under den klara himlen. Komplementet till en underbar sommarlook!

Light & Feminine/
Modern Retro

Light & Feminine
Modern Retro

Välj den trend som passar dig bäst, denna säsong hittar du både nätta metall bågar samt runda och ovala retro-inspirerade modeller.


Solglasögontrender
vår/Sommar 2018

från Mister Spex

Till solglasögon

Glasögon trender vår/sommar 2018 från Mister Spex

Så snart temperaturen börjar stiga igen kan du börja se fram emot nya trender. Glasögonvärlden är inget undantag, upptäck glasögontrenderna våren och sommaren 2018!

Känslan av lyckan vid havet kan definitift hittas i våra blåtonade solglas och bågar. Den naturliga looken kommer att slå stort i form av transparenta, och eleganta bågar. Även en avslappnad sportig look går hem denna säsong, då med dubbelbryggor och metallbågar.

Maskulina glasögontrender

Vi får se mycket av ljuvliga havsblåa toner med inspiration från det maritima denna säsong. Du kommer även finna en hel del bågar som följer en enkel street-stil kombinerat med den tidlösa och trendiga dubbelbryggan. En naturlig look går aldrig ur tiden och är absolut helt rätt just nu, stärk looken med transparanta glasögon som dyker upp mer och mer. Till den som gillar att mixa det toppmoderna med retro - satsa på ett par runda eller ovala bågar, det ger dig det bästa från förr och du kan samtidigt vara säker på att det är det allra trendigaste just nu!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.