Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Glasögontrender Höst/Vinter 2018/2019

by Mister Spex

Statement Pieces

Statement bågar
Statement bågar

Den här säsongen handlar om att synas. Damglasögon kommer med stora loggor och en massa röda toner. Herrglasögonen är statement-tagande i en annan form av vida bågar, svarta kontraster och pilotglasögon. Accessoarvärlden tar en ny vändning i år!

Vintage Vibes

Vintage Vibes
Vintage Vibes

Retro, retro, retro! Vi reser tillbaka till den gamla goda tiden och hämtar inspiration från alla klassiska modeikoner. Kungliga detaljer och charmiga cat-eye designer. För herrarna hämtar vi även hem runda former och varma färger.

Love of
Details

Love of Details
Love of Details

Denna trend kräver en extra känsla för detalj. Damsolglasögonen har fokuserat på den övre delen av bågen samt gett aviator en ny tousch. Herrsolglasögonen hittar du i metall, i stor formvariation samt dubbelbryggor.

Solglasögontrender
Höst/Vinter 2018/2019

Mister Spex

Till solglasögon

Glasögontrender Höst/Vinter 2018/2019 by Mister Spex

Det är den tiden på året då dagarna blir kortare och nätterna längre, men det är även tiden då nya trender sätter färg på vardagen! Denna säsongens trender är mer distinkta än någonsin, med fräscha nytappningar för alla. Spana in de nya sol- och glasögontrenderna för höst och vintern 2018/2019!

Glasögontrender för kvinnor:

I andan av alla vackra höstfärger kommer även en stor del av glasögonmodet bestå av chili- och körsbärsröda toner. Kanske är du ute efter stilen som levererar "more is more"? Då är det bågar med stora loggor som gäller för dig. För fashonistas som gillar den nostalgiska stilen, finns trenden med en vintage touch och kungliga detaljer. Vi får inte heller glömma cat-eye formade bågar som tar över mer och mer! Ytterligare en klassisk modell i nytappning är aviator i minimalistisk metall och markerad överkant.

Glasögontrender för män:

Denna höst och vinter kommer männen briljera i kraftiga och svarta bågar. En annan slående trend är aviator i nytappning - mjuka material och ett flertal olika former. Så som damglasögonen, kan även herrarna ta del av vintage stilen och kungliga detaljer. De kommer både i runda former och varma hösttoner. Tycker du om den minimalistiska stilen är det metallbågar som blir din favoritaccossear i höst och vinter. I säsongens trend hör också dubbelbryggor till.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.