Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Face Stockholm
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Liten
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Face Stockholm Glasögon

(1)

Visar produkter 1 till 1

FACE Stockholm-glasögon

Det svenska kultmärket FACE Stockholm vänder inte längre bara upp och ned på den internationella kosmetikamarknaden. Företaget har också blick och absolut modekänsla för allt som har med glasögon att göra. Märkets design har en naturlig och ren look som präglas av en stor portion trendighet och en färgrik karaktär.

Alla bågar tillverkas uteslutande av kvalitetsmaterial som plast, titan eller metall och präglas av förstklassigt utförande. Designen är genomtänkt in i minsta detalj och erbjuder en stilfull mångsidighet. Vare sig du söker efter något lekfullt, elegant eller uttrycksfullt finns det ett par FACE Stockholm-glasögon för dig. Färgskalan går från elegant blått och varmbrunt till rött, magenta och vackra tonade färger. Märket kombinerar och varvar framgångsrikt flera färger men lägger också kärleksfullt till många detaljer. Små blommönster, diskreta tryck eller metalldekorationer ger glasögonen deras oförlikneliga charm. FACE Stockholms glasögon utmärks av att de är så praktiska. De kan enkelt kombineras till många olika stilar och har därför blivit de perfekta allroundglasögonen.

Grunden till det kultpräglade svenska märkets internationella framgång lades av grundaren Gun Nowak 1982. Nowak hade redan skapat sig ett namn i Stockholms modevärld på 1970-talet med sina tre trendiga modebutiker. Hon kunde dock inte hitta rätt kosmetika för sina produkter och skapade utan vidare sin egen skönhetskollektion som hon i dag driver med dottern Martina Arfwidson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.