Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Bvlgari

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Bvlgari
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Liten
  • Mellan
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Bvlgari Glasögon

(5)

Visar produkter 1 till 5

Bvlgariglasögon

Det italienska designföretaget Bvlgari har tillverkat lyxartiklar av högsta kvalitet i mer än 100 år. Bvlgaris vision bygger på kvalitet och högsta klass. Målet är 100 % nöjda kunder. Vackra, sofistikerade smycken är Bvlgaris traditionella område. Sortimentet har med tiden anpassats till kundernas önskemål. I dag specialiserar sig Bvlgari även på klockor, parfymer, handväskor och många andra accessoarer, inklusive utomordentliga glasögon. Alla glasögon från Bvlgari är stilfulla och har en tydlig italiensk charm.

Detaljkänsla gör glasögonen från Bvlgari verkligt unika. Bergkristaller, eleganta metallnitar, det speciella Bvlgarimärket, allt detta och mer återfinns hos Bvlgarimodellerna i Mister Spex kollektion. De populära Bvlgari BV 4034B 851 är eleganta och kantiga glasögon med en klassisk look. Skalmarnas fina silverblommor är i klassisk Bvlgaristil. Dessa mörkt havannabruna glasögon är perfekta för alla stilar och situationer.

För dem som vill ha en djärvare look utan att ge avkall på Bvlgaris karakteristiskt reserverade stil är BV 4024 841 det rätta valet. Stora rektangulära glas med inskriften Bvlgari i silver på sidan gör dessa glasögon till en höjdpunkt i kollektionen. De perfekta Bvlgariglasögonen för de modemedvetna och stilfulla.

Välj helt enkelt dina favoritglasögon i Bvlgaris sortiment. Ladda upp ett foto till det virtuella provningsverktyget för att prova glasögonen på nätet! Anpassa glasögonen till dina behov genom att ange relevanta uppgifter från ditt recept. Efter att du har lagt din beställning levererar vi dina Bvlgariglasögon så snart som möjligt. Vi erbjuder även 90 dagars öppet köp så att du kan känna dig trygg.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.