Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Boka tid för glasögon

Fastställande av styrkor

Uppmätning av PD och vid behov höjd


Optiker finden

1. Välj optiker

1. Välj en optiker nära dig och beställ en voucher för synundersökning. För glasögon är det helt kostnadsfritt. Strax efter din beställning skickas vouchern till dig via e-post.

Termin vereinbaren

2. Boka tid

Därefter ringer du till den optiker som du vill besöka och bokar tid. Berätta att du kommer via Mister Spex. Du måste inte välja den optiker som eventuellt står på vouchern om du inte vill.

Sehtest durchführen lassen

3. Synundersökningen

3. Du tar med din voucher till synundersökningen. Sedan finns dina styrkor sparade under ”Ditt konto” hos oss. TIPS: Ta gärna med hemlånade bågar till optikern för höjdmätning.

Brille online bestellen

4. Beställ glasögon online

Logga in på ditt konto för att se receptet, välj önskad modell på hemsidan och slutför beställningen. Använd samma e-post adress vid beställning av voucher och glasögon. Efter 5-14 dagar får du dina nya glasögon!


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.