Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Boka tid för nytillpassning

Bedömning av syn och mätning av kontaktlinsparametrar

Inkl. provlinser

Inkl. ett återbesök och recept på kontaktlinser


Optiker finden

1. Välj optiker

1. Välj en optiker nära dig och beställ en voucher för linsundersökning. En nytillpassning är för dig som vill prova på linser för första gången och kostar 695 kr. Vouchern får du via e-post.

Termin vereinbaren

2. Boka tid

Därefter ringer du till den optiker som du vill besöka och bokar tid. Berätta att du kommer via Mister Spex. Du måste inte välja den optiker som eventuellt står på vouchern om du inte vill.

Sehtest durchführen lassen

3. Synundersökningen

Till undersökningen tar du med din voucher. Vid en nytillpassning väljer optikern i samråd med dig lämpliga provlinser baserat på undersökningsresultatet och dina individuella parametrar.

Brille online bestellen

4. Beställning av provlinser

Vid uppföljning kontrollerar optikern linsens passform och hur det har fungerat. Dina uppgifter finns efter undersökningen sparade under ”Ditt konto” på Mister Spex hemsida.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.