Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Boka tid för linsundersökning

Bedömning av syn och kontroll av ögonstatus

Recept på kontaktlinser


Optiker finden

1. Välj optiker

Välj en optiker nära dig och beställ en voucher för linsundersökning. En linsundersökning är för dig som redan är linsbärare och kostar 395 kr. Vi skickar en voucher till dig via e-post.

Termin vereinbaren

2. Boka tid

Därefter ringer du till den optiker som du vill besöka och bokar tid. Berätta att du kommer via Mister Spex. Du måste inte välja den optiker som eventuellt står på vouchern om du inte vill.

Sehtest durchführen lassen

3. Synundersökningen

Till undersökningen tar du med dig din voucher. Vid en årlig linsundersökning kontrolleras styrkan och ögonens status. Vid behov kan man prova en annan linssort.

Brille online bestellen

4. Beställning av provlinser

Vid uppföljning kontrollerar optikern linsens passform och hur det har fungerat. Dina uppgifter finns efter undersökningen sparade under ”Ditt konto” på Mister Spex hemsida.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.