Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på Acceptera, samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. För mer information, se vår sekretesspolicy.

CO Optical Editorial
Bloggaren Swantje i Sydafrika

Editorial: CO Optical

Sydafrika är ett land med otroligt spännande miljöer - stora och levande städer på ena sidan och fantastiska nationalparker och stränder på andra sidan. Denna unika blandning av natur och intressan kultur har inspirerat Swantje, som driver bloggen Offwhite Swan, till att visa upp solglasögon från Mister Spex egna märke CO Optical.

Strand med utsikt

På en av Kapstadens många stränder njuter man inte bara av solen utan också av utsikten över Taffelberget. Swantje's outfit är en perfekt kombination med den supertrendiga tvådelade dressen och solglasögonen som sätter finishen på looken.

Safari-look

Säg farväl till beige! På resan till nationalparken väljer Swantje rosa istället för den klassiska kamouflagestilen. Med den transparenta bågen och over-size looken kommer man garanterat hålla sig sval i den afrikanska värmen.

Mot stan

Från djungeln direkt till centrala Kapstaden, här passar en djärv mix av stilar. Stövlar, vintage läderjacka, toppad med den rena avslappnade future-modellen.

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Solglasögon

(77)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 77

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.