Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Bob Sdrunk
  • Använt filter

  • Märke Bob Sdrunk
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Märke

Bågfärg

Material

Pris i SEK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Bob Sdrunk Alla varumärken

(1)

Bob Sdrunk från Mister Spex

Tanken bakom glasögonmärket Bob Sdrunk – som är ett verkligt insidertips – är att förena två olika kulturer. Märkets passion för design och detaljer återspeglas i sortimentet medan vintageprägeln står i samband med det italienska inslaget.

Bob Sdrunk, som ofta talar om sig själv i tredje person, uppskattar personligen de influenser som två kulturer kan bidra med till en kollektion. Han menar att hans rötter (en italiensk mor och en australisk far) och deras två olika sinnelag (ett brittiskt och ett romerskt) har gett honom 360° inblick i olika kulturer. Studierna vid Accademia de Belle Arti i Rom gav honom en djup inblick i stil- och designutvecklingen under historien. Han sysslade med alla möjliga accessoarer men hans särskilda favorit var naturligtvis glasögon!

Vid en resa till New York blev han fängslad av en underbar glasögonbutik i Tribeca, vilket resulterade i idén och det första skisserna till hans egen glasögonkollektion. På en enda natt skapades märket Bob Sdrunk. Retrovintagestilen och enkelheten hos de tekniskt formgivna glasögonen blev typiska för märket. Glasögonen har ett enkelt formspråk som kompletteras av en obegränsad och egenartad färgskala – en design och uttrycksform som alla direkt förstår.

Märkets glasögon tillverkas i Italien i nära samarbete med erfarna glasögontillverkare. I Mister Spex nätbutik finns ett stort urval solglasögon som du kan prova och beställa.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.